• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İşte Ronaldinho'nun yeni takımı!

mazruf

Guru
Emektar
Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho, sürpriz bir transfere imza atarak Meksika 1. Fotbol Ligi (Liga MX) ekiplerinden Queretaro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

ro.jpg

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Paris Saint-Germain, Barcelona ve Milan gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarında forma giymiş Ronaldinho ile 2 yıllık sözleşme imzalanmasından duyulan mutluluk belirtildi.

Bir dönem Beşiktaş'ın da gündeminde olan Brezilyalı yıldızın yeni takımı, ligde 7 hafta sonunda 11 puanla 7. sırada bulunuyor.

Ronaldinho da sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yeni takımında 49 numaralı formayı giymek istediğini ifade etti.

34 yaşındaki futbolcu, üç kez FIFA tarafından dünyanın en iyi oyuncusu seçilmiş, Brezilya Milli Takımı'yla 2002'de FIFA Dünya Kupası'nı kaldırmıştı.

KAYNAK

Öyle deme abi ya adı yeterdi bence... o kadar boş transfer yapılmış şimdiye kadar roni mi çok geldi? :D

Artık yıldız da olsa ihtiyar oyuncu gelmesin istiyorum Kartalıma.. :)

Bak mesela bi Oğuzhan bi Olcay harika yatırımlar ileriye yönelik..
Yabancılardan bi Demba Ba bi Atiba çok iyi transferler.

Ruhu ve fiziği genç ileriye yönelik transferlerden her zaman kazançlı çıkarız diye düşünüyorum. ;)

Nerden nereye.. Beşiktaşımızı reddetti hemde avrupada oynayabileceği takımı şimdi gittiği takıma bak pehh.

Artık yıldız da olsa ihtiyar oyuncu gelmesin istiyorum Kartalıma.. :)

Bak mesela bi Oğuzhan bi Olcay harika yatırımlar ileriye yönelik..
Yabancılardan bi Demba Ba bi Atiba çok iyi transferler.

Ruhu ve fiziği genç ileriye yönelik transferlerden her zaman kazançlı çıkarız diye düşünüyorum. ;)

Onlar Roni'nin dişlerine kurban olsunlar :D ama haklısın ne diyeyim... Aziz başkanın da eski halleri yokki gitsin alsın hemen artık gaza gelmiyor :(