İşte mükemmel! Win 7 Özellikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Harzemsah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Microsoft'un süper!! işletim sistemi(yüzyılın hayal kırıklığı)Vista dan sonra Windows 7 de gümbür gümbür geliyor.
Henüz denemedim ve denemeyi de düşünmüyorum.
Sdn editörlerinin haberinden alıntı yapıyorum işte win 7 nin mükemmel özellikleri:

1- Dilediğiniz dökümanı en üst tarafından fare ile tutup salladığınızda diğer dökümanlardan kurtulmuş olacaksınız.
2- Simge durumundaki uygulamaya ön izleme yaparken uygulamaları kapayabiliyor, tam ekran moduna geçebiliyoruz.
3- Başlat menüsündeki "Aygıtlar ve Yazıcılar" butonu sayesinde, sisteminize bağlı olan aygıtların kendi bölümlerine sahip olmalarını sağlayabilirsiniz
4- Görev şubuğundaki ikonlardan boş bir yere tıkladığınızda bir menü açılıyor ve o menüden dilerseniz saati, dilerseniz tarihi, ağ simgesini, ve diğer bütün simgeleri açıp kapayabiliyorsunuz
5- Bir sorunla karşılaştığınız zaman, kaydetme tuşuna basarak sorunun ne olduğuna dair daha iyi bir tanı koyabilme şansına sahip oluyorsunuz.
6- Geliştirilmiş Büyüteç

Tam ihtiyacımız olan mükemmel bir yazılım. Biz aciz kullar olarak bu özellikler bu yenilikler olmasa acaba ne yapardık?
Ms bunun için ne kadar emek harcamış ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Microsoft vistayı editleyip piyasaya windows7 diye sunuyor diyorum ama anlayan yok :) Vista service pack olmadan gerçekten çok kötü ama sp2 li hali windows 7 nin şimdiki haliyle aynı. Mavi bi tema uydurmuşlar bir iki özellik koymuşlar ayıp olmasın diye alın size windows 7 :). Windows 7 nin en büyük özelliği kullanıcıları olacak heralde.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Denemeden yorum sallamak oldukça kolay olsa gerek? Bence windows7'yi bir deneyiniz ondan sonra neden hakkında bu kadar methiyeler düzüldüğünü göreceksiniz. Winxp, Vistasp2, Ubuntu ve Win7 kullandım denedim. Bunların arasında Win7'yi tek geçerim.

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben de win7 kullanıyorum
ama kde denedikten sonra win7'nin çamur görüntüsüne bakamıyorum:D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Denemeden yorum sallamak oldukça kolay olsa gerek? Bence windows7'yi bir deneyiniz ondan sonra neden hakkında bu kadar methiyeler düzüldüğünü göreceksiniz. Winxp, Vistasp2, Ubuntu ve Win7 kullandım denedim. Bunların arasında Win7'yi tek geçerim.

deneyipte yorumu yaptım. gördüklerim şunlar
1. lisansların sonunun ne olacağı hiç belli değil. güven vermiyor bu rc sürümleri. Kendi almış olduğum serialden sonra yazılım sahteciliği uyarısı verdi.
2. Driverlar tam olarak hazırlanmamış. Realtek'ten win7 driver ı indirdim ama ses cızırtılı çıkıyordu. (Yanlış driver olması imkansız).
3. Combofix çalışmıyor :)
4. Pes 2009 da grafik kalitesi düştü.

olumlu yönleri yok mu tabii ki var sistem derecelendirmem yükseldi, aero performansında gözle görünmesede puanla artış oldu

not: vistanın en iyi tarafı hackerlar tarafından sevilmyor olması. Vista için kodlanan trojan var mıdır acaba :) Ama win7 de trojan patlaması olacak gibi :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Microsoft vistayı editleyip piyasaya windows7 diye sunuyor diyorum ama anlayan yok :) Vista service pack olmadan gerçekten çok kötü ama sp2 li hali windows 7 nin şimdiki haliyle aynı. Mavi bi tema uydurmuşlar bir iki özellik koymuşlar ayıp olmasın diye alın size windows 7 :). Windows 7 nin en büyük özelliği kullanıcıları olacak heralde.

Neye dayanarak bu yorumu yapıyorsun kod bilgin varmı ki çekirdek yapısı vista allamışlar pullamışlar mavi bir tema eklemişler alın size 7 gibi yorum yapıyorsun. Şayet elle tutulur gözle görülür belge ya da çalışmaların varsa paylaşırsın tartışırız :) (normalde kodlarla aram çok iyi değil ama amatörce incelediğim zaman bile vistadan farklı çalışma prensibine dayanan bir sistem olduğun anladım) Yoksa denemeden incelemeden çamur at izi kalsın mantıyla yorum yapmak hoş olmasa gerek :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Neye dayanarak bu yorumu yapıyorsun kod bilgin varmı ki çekirdek yapısı vista allamışlar pullamışlar mavi bir tema eklemişler alın size 7 gibi yorum yapıyorsun. Şayet elle tutulur gözle görülür belge ya da çalışmaların varsa paylaşırsın tartışırız :) (normalde kodlarla aram çok iyi değil ama amatörce incelediğim zaman bile vistadan farklı çalışma prensibine dayanan bir sistem olduğun anladım) Yoksa denemeden incelemeden çamur at izi kalsın mantıyla yorum yapmak hoş olmasa gerek :)

elle tutulmazda gözle görülür nicelikler var :) sürüm numaralarından takip edebilirsin. windows 7 sıfırdan başlanmadı kodlanmaya. vistanın kaldığı yerden (bkz. sürüm 6.0 çekirdek yapı 6000) devam ediliyor. yoksa kolay değil sıfırdan gelip 7600 yapısına ulaşmak :wink:

24g4lq9.jpg

29nbd34.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...