İşte Katliam Evi!

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Münevver Karabulut’un hunharca öldürülmesi olayında polis kamerasına yansıyan, evde çekilmiş ilk görüntüler ve konteynerde bulunan kanlı elbiseler...

SORULAR CEVAP BULACAK Münevver´in katledildiği villa! video için tıklayın

Sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut cinayetinin üzerinden 508 gün geçmesine rağmen olayla ilgili her geçen gün bir yenisi ortaya çıkan detaylar tüyler ürpertiyor. Cinayetten sonra kaçan ve 197 gün sonra yakalanan davanın tek tutuklu sanığı Cem Garipoğlu’nun kaçış hikayesi, saklandığı yer ve cinayeti tek mi işlediği gibi ayrıntılar net olarak ortaya çıkmadı ancak olay yerinde inceleme yapan polislerin kamera görüntülerine takılan kareler vahşeti bir kez daha gözler önüne serdi. Banyo girişinde, kapısında ve elekrtik düğmelerinde bulunan kan izleri ilk dikkati çekenlerdi. Bu delillerden de yola çıkılarak genç kızın öldürülmeden önce son dakikalara kadar katil ya da katillere direndiği tespiti yapılmıştı. Cinayette en önemli delliler arasında yer alan Münevver Karabulut’a ait olduğu belirlenen takma tırnak da 66 numaralı delil oldu. Adli Tıp’ta yapılan incelemelerde tırnakta bulunan doku örneklerinin Cem Garipoğlu’na ait YSTRDNA’lar yani biyolojik maddelerden olduğu tespit edilmişti. Ayrıca cinayetten sonra etraftaki kanları temizlemekte kullanılan gömlek ve havlu gibi malzemeler de bir poşetin içinde dolaba gizlenmiş halde bulundu.

İşte vahşetin delilleri Foto galeri için tıklayın Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından çamaşır sepetinde bulunan ve 60 numaralı delil olarak kayıtlara geçen iki gömlek ve içlikteki kan örneklerinin ise Adli Tıp raporunda yapılan incelemelerde Münevver Karabulut’a ait olduğu, giysilerin genotiplerinin ise baba Mehmet Nida Garipoğlu’na ait olduğu belirlenmişti. Ekipler banyoda bir çöp kutusunda telsim hat buldu. “59” numara olarak kayıt altına alınan 0544 955 .... numaralı telefon hattının 31 yaşındaki Fatih Ö.’ye ait olduğu ve fatura adresinin Lüleburgaz’daki Burgaz Rakı’ya ait olduğu da öğrenildi.

Baba yardım etti mi?

Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, “Kanlar sanık Cem Garipoğlu’nun ifadelerinin aksine yerleri silmeyle değil de, dokunma, değme, sıçrama ve fışkırma olduğu da bu görüntülerde sabitlenmiştir. Bu da savcılığın iddianamede betimlediği üzere, baba Mehmet Nida Garipoğlu’nun da cinayete iştirak ettiğine dair makul bir şüphe oluşmasına sebep olmuştur.” diyerek 60 numaralı delilin önemini anlattı.

Eldeki delillerden Cem Garipoğlu’na babası Mehmet Nida Garipoğlu’nun yardım ettiği iddiasını bir kez daha yineleyen Epözdemir, “İştirak halinde tasarlayarak, vahşice, küçüğe karşı adam öldürme suçunu işlediğinden dolayı ağırlaştırılmış müebbet hapsi isteniyordu. Bu duruma rağmen, baba Mehmet Nida Garipoğlu’nun ağırlaştırılmış müebbet hapis ile yargılanırken henüz ikinci celsede tahliye edilmesi kamuoyunda ve hukukçular arasında şaşkınlıkla karşılanmıştı” diye konuştu.

Evde kan izleri

Epözdemir, anne Tülay Makbule Garipoğlu’nun cinayetin ardından eve geldiğini ve yaklaşık 2,5 saat kaldığı evde 6 litre kanı temizlediğini ileri sürdü. Anne Garipoğlu’nun “Eve geldiğimde sadece kan ve kusmuk vardı” şeklindeki ifadesinin de gerçeği yansıtmadığını belirten Epözdemir, “Özellikle 61, 62 ve 63 numarada olan poşetten çıkarılan Cem Garipoğlu’na ait eşofman ve tişörtler ile duvardaki ve mutfaktaki kan izleri anne Tülay Garipoğlu’nun ifadelerinin yalan olduğunu ve evde yapılan temizliğin boyutlarını ortaya koyuyor. Buna göre cinayet 15.00 ile Cem Garipoğlu’nun elinde bavul ve gitar kılıfıyla evden çıktığı 18.46 arasında işlenmiştir. Bu zaman dilimi içinde failler üç katlı villanın içinin bir kısmını temizlemişlerdir. Münevver Karabulut’un 29 yerinden bıçaklanmış olması ve kafasının bedeninden henüz sağken ayrılmış olması karşısında insan vücudunda 6 litre kan olduğu gerçeği ile yola çıkarsak evin ne denli kan gölüne dönüşeceği ortaya çıkar. Cem’in evden çıkmasından hemen sonra anne Tülay Garipoğlu, eve saat 19.00 sıralarında gelmiş, saat 22.30’a kadar evin içindeki kan izleri silinmiş temizlenmiş ama delillerle sabit olduğu üzere o kadar fazla kan var ki yine de iz kalmış. Saat 21.40’ta Cem Garipoğlu eve geliyor, saat 22,30’da baba yeniden geliyor ve Cem’i alıp ayrılıyor. Bu fotoğraflar başta Tülay Garipoğlu’nun yaptığı temizliğin boyutunu, sanıkların kan gölüne dönen evde yaptıkları temizlemenin boyutunu, sanıkların nasıl suç delillerini gizlediğini ortaya koyuyor” diye konuşu.

haber.gazetevatan.com

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[SDNTV3]http://video.gazetevatan.com/video/file/230720101056255143236.flv[/SDNTV3]

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bu olay iyice uzadı o kadar şehit o kadar sorun varken uraşılana bak katil bulundu olay bitti bu cinayetin bu kadar konuşulmasına başında beri uyuzum zaten.Bu cinayet haberini gördüçe deliriyorum yeter o kız 1 askerin yarası bile etmez benim gözümde ne olduğu belli zaten.

Not:Büyük ihtimal bu mesaj yayınlanmıcak.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bu cemin katli vaciptir...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bu olay iyice uzadı o kadar şehit o kadar sorun varken uraşılana bak katil bulundu olay bitti bu cinayetin bu kadar konuşulmasına başında beri uyuzum zaten.Bu cinayet haberini gördüçe deliriyorum yeter o kız 1 askerin yarası bile etmez benim gözümde ne olduğu belli zaten.

Kesinlikle katılıyorum. Onca şehit verirken üzerinden aylar geçmiş bir cinayeti konu olarak açmanın bir manası bir anlamı yok. Suçluda yakalandı daha niye uzatılır anlamam. Bu bilmem ne tv'nin artiz amcaya 2-3 kere röportaja gitmesi kadar saçma birşey bence...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bu gibi görüntülerin haber sitelerinde dolaşmaması lazım bu görüntüleri ailesini derinden yaralayabilir hatta psikolojileri bozabilir...

Ayrıca Cem şerefsizinin hapishaneden ölüm haberi gelse çok sevinirim...

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
way arkadaş bu kız neymiş be
bunun gibi hatta bundan daha iyileri nler için kimlerin elinde can veriyoda kimsenin umruna gelmiyo
asker dağda iki şerefsiz tarafından öldürürlüyo hava alnlarından tabutlar dolusu cenaze geelliyo bukadar haber olmuyo yok artık yaa
bilge köyü katliamında bi köy gitti biçok ocak söndü bi çok çocuk yetim öksüz kaldı bunun kadar haber olmadı
parası olanın katilide cesedide bi kıymetli kardeşim yaa

Overlord

Asistan
Reaksiyon puanı
9

mesaj kirliliği yaratıpta böyle insanlık dışı şeyler yazmasan? aynı olayın senin kızkardeşinin ya da annenin başına geldiğini düşün... onlar içinde 1 askerin yarısı bile etmez diyebilecek misin?

Reading

Asistan
Reaksiyon puanı
15

Farzetki senin bir yakının Münevver Karabulut...

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Farzetki senin bir yakının Münevver Karabulut...
Bu benim düşüncem kzımamın 1 nedenide kızın odasındamı artık neresinde tam bilmiyorum haberlerde görmüştüm spermli iç çamaşırı bulunmuş.

http://www.nethaber.com/Toplum/103092/Munevver-Karabulut-cinayetinde-carpici-gelisme-IKINCI-SPERM bakabilirsiniz durum ortada.

Ayrıca babasıda acılı tamam ama bence bu kadar da ekranlara çıkması yanlış senin kızın ölmüş haber haber dolaş bence acıdan psikolojisi bozuldu.

Evet yakınım olsa üzülürdüm ablam olsa belki dayanamaz bende saldırırdım cem garipoğluna ama yinede bu kadar olay varken sürekli bunun konuşulup her seferinde acımın tazelenmesi yine istemezdim.

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu ev oturduğum evin 5 bina ötesinde...Önünden geçtikçe tüylerim ürperiyor :(