- Reaksiyon puanı
- 1,812
İşte Karşınızda Yeni OnePlus 9R
Tasarımı ile dikkat çeken Yeni OnePlus 9R
Bu Tasarıma Bu açık mavinin bu telefona herkesin yakıştıacağını tahmin ediyyorum fakat kara sevenler için siyah modellerde var.
İsterseniz özelliklerine geçelim;
İşlemci: Snapdragon 870
Grafik İşlemci: Adreno 650
Ram: 8/12 Ram Seçeneği
Depolama: 128/256 GB seçeneği
Batarya: 4500 Mah 65W Hızlı Şarj Typce Çıkışı Çift Batarya
Temel özelliklerini söğledik şimdi diğer özelliklere geçelim.
Ekran: 1080x2400 Fhd+ Amoled Ekran 402 PPı değeri 120 Hz tazeleme oranı 86.49 Gövde Oranı 16 Milyon Renk Sayısı Corning Gorilla Glass 5 Hdr 10+ Multi Touch Fluid Amoled Çerçevesiz Tasarım Ekran özelliklerine sahip cihazımız.
Kamera;
Ana Kamera: 48 Mp Portre Modu Sony Exmor sensör Hibrit otomatik odaklama Hızlı odaklama HDR Yapay zeka Paorama Otomatik Odaklama 6 elementli len özelliklerine sahip Ana kameramız.
İkinci Kamera: 16 Mp F2.2 Diyafram Ekstra Geniş Açı-Ekstra Geniş Açı 123 Derece Sony Exmor Sensör 14mm özellliklerine sahip İkinci Kameramız
Üçüncü Kamera: 5 Mp F2.4 >Dİyafram Makro Çekim.
Dördüncü Kamera: 2Mp F2.4 Diyafram Monochrme Sensör
Ön Kamera: 16 Mp F2.4 Diyafram Portre Modu HDR Sanal Filaş Time Lapse Zamanlayıcı Dijital Sabitleici Sony Exmor Sensör Yüz Algılama 5 Elementli Lens
Ön Kamera Video: 1080P 30 Fps
Arka Kamera Video: 4K 60 FPS Dijital Sabtleme Optik Sabitleme Portre Modu
Arka Kamera Ağır Çekim: 1080 240 FPS
ParmAK iZİ eKRAN iÇİNDE
Yüz tanıma var.
Ürün Wifi 6 Destekliyor ve Bluetooth 5.1 İle Geliyor.
Android 11 İle Geliyor.
Arayüz: OxygenOS 11
Hoparlör: Streo Çift Hoparlör
Kutu İçeriği;
Usb Type C Kablo
Muhteşem 65W Adaptör YAni cihazda 65W desteklediği için cihaz bu adaptör ile 39 Dakikada tam şarj olabiliyor.
Ve Bir Tanede Şefaf Kılıf Fiyat: 650 Dolar Yurt Dışı Fiyatı daha Türkiye Fiyatı Vergiler dahil belli olmadı ama 5000-8000 Arasında olacağı Belli Fakat
Ben Alınırr Gözü İle Bakıyorum Ama Asıl Cevabı Size Bırakıyorum.
Kaynak:
Tasarımı ile dikkat çeken Yeni OnePlus 9R
Bu Tasarıma Bu açık mavinin bu telefona herkesin yakıştıacağını tahmin ediyyorum fakat kara sevenler için siyah modellerde var.
İsterseniz özelliklerine geçelim;
İşlemci: Snapdragon 870
Grafik İşlemci: Adreno 650
Ram: 8/12 Ram Seçeneği
Depolama: 128/256 GB seçeneği
Batarya: 4500 Mah 65W Hızlı Şarj Typce Çıkışı Çift Batarya
Temel özelliklerini söğledik şimdi diğer özelliklere geçelim.
Ekran: 1080x2400 Fhd+ Amoled Ekran 402 PPı değeri 120 Hz tazeleme oranı 86.49 Gövde Oranı 16 Milyon Renk Sayısı Corning Gorilla Glass 5 Hdr 10+ Multi Touch Fluid Amoled Çerçevesiz Tasarım Ekran özelliklerine sahip cihazımız.
Kamera;
Ana Kamera: 48 Mp Portre Modu Sony Exmor sensör Hibrit otomatik odaklama Hızlı odaklama HDR Yapay zeka Paorama Otomatik Odaklama 6 elementli len özelliklerine sahip Ana kameramız.
İkinci Kamera: 16 Mp F2.2 Diyafram Ekstra Geniş Açı-Ekstra Geniş Açı 123 Derece Sony Exmor Sensör 14mm özellliklerine sahip İkinci Kameramız
Üçüncü Kamera: 5 Mp F2.4 >Dİyafram Makro Çekim.
Dördüncü Kamera: 2Mp F2.4 Diyafram Monochrme Sensör
Ön Kamera: 16 Mp F2.4 Diyafram Portre Modu HDR Sanal Filaş Time Lapse Zamanlayıcı Dijital Sabitleici Sony Exmor Sensör Yüz Algılama 5 Elementli Lens
Ön Kamera Video: 1080P 30 Fps
Arka Kamera Video: 4K 60 FPS Dijital Sabtleme Optik Sabitleme Portre Modu
Arka Kamera Ağır Çekim: 1080 240 FPS
ParmAK iZİ eKRAN iÇİNDE
Yüz tanıma var.
Ürün Wifi 6 Destekliyor ve Bluetooth 5.1 İle Geliyor.
Android 11 İle Geliyor.
Arayüz: OxygenOS 11
Hoparlör: Streo Çift Hoparlör
Kutu İçeriği;
Usb Type C Kablo
Muhteşem 65W Adaptör YAni cihazda 65W desteklediği için cihaz bu adaptör ile 39 Dakikada tam şarj olabiliyor.
Ve Bir Tanede Şefaf Kılıf Fiyat: 650 Dolar Yurt Dışı Fiyatı daha Türkiye Fiyatı Vergiler dahil belli olmadı ama 5000-8000 Arasında olacağı Belli Fakat
Ben Alınırr Gözü İle Bakıyorum Ama Asıl Cevabı Size Bırakıyorum.
Kaynak: