Okangules
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 39
Google Chrome yakında indirme arayüzünü güncelleyecek. Son aşamaya girerken yeni arayüzün görüntüleri internette sızdırıldı;
Firefox kullanıyorum, sizce iyi mi yapıyorum kötü mü?Var mı hala chrome kullanan![]()
Firefox kullanıyorum, sizce iyi mi yapıyorum kötü mü?
Sizin bir şeyi kullanmayı bırakmanız herkesin bıraktığı anlamına gelmiyor maalesef. Chrome şu an en çok kullanılan tarayıcı.Var mı hala chrome kullanan![]()
Sizin bir şeyi kullanmayı bırakmanız herkesin bıraktığı anlamına gelmiyor maalesef. Chrome şu an en çok kullanılan tarayıcı.
Dayanağınız nedir? Belgeler Chrome'nin çok büyük bir farkla 1. olduğunu söylüyorKonu ben bıraktım diye değil genelde Chrome kullanılmıyor artık
Dayanağınız nedir? Belgeler Chrome'nin çok büyük bir farkla 1. olduğunu söylüyor
İnternet Haberleri - Tamindir
İnternet kategorisinde olan haberlere buradan ulaşabilir. İnternet ile ilgili en güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.www.tamindir.com
Bana bilginiz yok diyen kişinin Chromeyi kimse kullanmıyor demesi? ?Tamindir linki attığınıza göre bilginiz yok sanırım. Tarayıcı hızlarını gösteren videolar var aç izle Chrome hep geri de kalıyor. O kadar sistem kullandım Chrome kuran yok artık en kötü millet Opera kullanıyor.
Dediklerine tamamen katılıyorum. En çok kullanılan tarayıcı kıyaslanmayacak kadar açık ara farkla Chrome'dur. Sen Tamindir'den link atmışsın fakat bu arkadaş tam ikna olamamış gibi. Ben de şöyle bir link bırakayım o halde.Bana bilginiz yok diyen kişinin Chromeyi kimse kullanmıyor demesi? ?
Kötü bir sisteminiz varsa Chrome evet yavaş. Sisteminiz güçlüyse gayet hızlı bir tarayıcı. Kendim kullanmıyorum fakat tamamen saçmalıktan ibaret yorumunuz var onu düzeltiyorum.
varVar mı hala chrome kullanan![]()
O arkadaşa her konuda kanıt atıyoruz konuyu başka yere çekiyor. Yok bilgisizlik yok tarayıcı hızı falan saçma sapan yerlere giriyor. Halbuki ilk mesajında Chrome kullanan yok diyordu haksız olunca daha da saçmalamaya başladı.Dediklerine tamamen katılıyorum. En çok kullanılan tarayıcı kıyaslanmayacak kadar açık ara farkla Chrome'dur. Sen Tamindir'den link atmışsın fakat bu arkadaş tam ikna olamamış gibi. Ben de şöyle bir link bırakayım o halde.
Most Popular Web Browsers in 2021 [Jul '21 Update] | Oberlo
Ben de Brave öneririm. Yarım yıldan fazladır kullanıyorum.Bilemem. Firefox Nightly daha güzel bana göre. Brave de kullanabilirsin.