İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden takımlardan Fenerbahçe, MTK'yı elerse Inter Bakü-Partizan eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden takımlardan Fenerbahçe, MTK'yı elerse Inter Bakü-Partizan eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Galatasaray ise Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla eşleşti. Beşiktaş'ın kurası ise 14.00'de...

FENERBAHÇE'YE BÜYÜK İHTİMAL PARTIZAN

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri İnter Bakü ile Partizan Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda mücadele ediyor. İlk maçta deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalan Partizan turu geçmeye, yani başka bir deyişle Fenerbahçe'nin rakibi olmaya daha yakın görünüyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ EŞLEŞMELERİ:

S.Donetsk- (Domzale-D.Zagreb)
(Anorthosis-Rapid Wien)-Olympiakos
Vitoria- (Göteborg-Basel)
Schalke 04 - A.Madrid
(Alborg-Modrica)-(Rangers-Kaunas)
Barcelona-(B.Jarusalem-W.Krakow)
Standart Liege-Liverpool
(Inter Bakü-Partizan) - Fenerbahçe
(Drogheda-D.Kiev) - S.Moskova
Juventus - (Tampere United-Artmedia)
(Brann-Ventpills) - Marsilya
Fiorentina - Slavia Prag
Galatasaray - Steaua Bükreş

kaynak:Ligtv.com.tr - Haber - İŞTE FB VE GS'NİN RAKİPLERİ (CANLI)

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe, Baku - Partizan galibi ile eşleşti, ilk maç baku'nun sahasında 1-1 bitmiş.

manTIK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray kurası sonlara doğru gerçekleşti. dedim bir ara florentina yada juve çıkacak :) ama neyseki çıkabilecek en iyisi çıktı her iki takımada. Bundan sonra söz onlarda umarım hayal kırıklığına uğramayız...

Maxx not: Lütfen takım isimlerini kısaltma olarak yazmayalım !!!

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Galatasaraya kim çıksa farketmezdi zaten hepsini daha önce yendik.! Korkuyorlardı bizden, bizim için kolay kura. Bakalım gruplarda nasıl olacak eşleşmeler.

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galatasarayımızın gruptaki diğer takımlara nazaran daha kolay bi rakiple karşılaşacağı kesin...Fenerbahçe'ye pendik daha ii Partizan güclü olabılır :D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Galatasarayımızın gruptaki diğer takımlara nazaran daha kolay bi rakiple karşılaşacağı kesin...Fenerbahçe'ye pendik daha ii Partizan güclü olabılır :D

Size inş bu senede başka takımlar destek çıkar.Yoksa işiniz zor:lol::lol:

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iyi kuralar iyi. beşiktaşda silopi bilecik gibi bi takımı seçti. hepsi geçecek turları.

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galatasaraya kim çıksa farketmezdi zaten hepsini daha önce yendik.! Korkuyorlardı bizden, bizim için kolay kura. Bakalım gruplarda nasıl olacak eşleşmeler.
amma havalardasınız ya!kim korkuyormuş sizden :) barcelona filan mı güldürmeyin allah aşkına!bu arada Galatasaray'ın kurasına gelirsem şanslı bir kura olduğunu düşünüyorum fakat Galatasaray'ın yine de dikkat etmesi lazım çünkü Steau bükreş kendi evinde ateşli seyircisiyle beraber iyi oynayan bir takım, yine de turu geçeceğine inanıyorum.

Maxx not:Lütfen takım isimlerini kısaltma olarak yazmayalım !!!

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
amma havalardasınız ya!kim korkuyormuş sizden :) barcelona filan mı güldürmeyin allah aşkına!bu arada Galatasaray'ın kurasına gelirsem şanslı bir kura olduğunu düşünüyorum fakat Galatasaray'ın yine de dikkat etmesi lazım çünkü Steau bükreş kendi evinde ateşli seyircisiyle beraber iyi oynayan bir takım, yine de turu geçeceğine inanıyorum.

Maxx not:Lütfen takım isimlerini kısaltma olarak yazmayalım !!!

Bunu ben söylemiyorum, Barcelona klübünün yaptığı açıklamadır.! Herkes Galatasaray olamaz, Avrupa Fatihi diye boşuna namımız yok ya.! Bu 1. torbadaki ilk 4 takımın hepsini yendik. Arsenal, Barcelona, Juventus, Liverpool... Adamlar "Cehennem" i gördükleri için ürküyorlar tabi. Hatta Ryan Giggs'in ropörtajını okursan Ali Sami Yen için neler dediklerini öğrenirsin. Siz şimdi yok Fenerbahçe'nin stadı iyi felan dersiniz ama en iyi ambians Ali Sami Yen'dedir, kanıtlanmıştır...:excl:

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bunu ben söylemiyorum, Barcelona klübünün yaptığı açıklamadır.! Herkes Galatasaray olamaz, Avrupa Fatihi diye boşuna namımız yok ya.! Bu 1. torbadaki ilk 4 takımın hepsini yendik. Arsenal, Barcelona, Juventus, Liverpool... Adamlar "Cehennem" i gördükleri için ürküyorlar tabi. Hatta Ryan Giggs'in ropörtajını okursan Ali Sami Yen için neler dediklerini öğrenirsin. Siz şimdi yok fenerin stadı iyi felan dersiniz ama en iyi ambians Ali Sami Yen'dedir, kanıtlanmıştır...:excl:

Geçen sene gördük :lol::lol: Avrupa fatihini :icon_-1: Lverkusen kendi sahanızda bir gol atamadınız.Eeee deplasmanda noldu.Geçmişin avrupa fatihliği bi işe yaramaz.Önemli olan şuan ve ilerisi.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Galatasaray Arsenal, Barcelona, Juventis gibi takımlar arasından S. Bükreş gibi nispeten daha kolay ve çok şanslı bir rakip çekti, ancak bu takımıda eleyebilecek bir kadrosu olduğunu düşünmüyorum.

Fenerbahçe zaten seribaşı olarak katıldığı kurada iyi bir kura çekti, bu eşleşmede favori tartışmasız Fenerbahçe.

Beşiktaş'ın eşleştiği takımı rahatlıkla elemesi gerekiyor.

Tüm takımlara başarılar.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Galatasaray Arsenal, Barcelona, Juventis gibi takımlar arasından S. Bükreş gibi nispeten daha kolay ve çok şanslı bir rakip çekti, ancak bu takımıda eleyebilecek bir kadrosu olduğunu düşünmüyorum.

Fenerbahçe zaten seribaşı olarak katıldığı kurada iyi bir kura çekti, bu eşleşmede favori tartışmasız Fenerbahçe.

Beşiktaş'ın eşleştiği takımı rahatlıkla elemesi gerekiyor.

Tüm takımlara başarılar.

Niye yeterli kadrosu yokmuş?

Kadroyu sayayım istersen;
Aykut, Morgan de Sanctis, Meira, Servet, Emre Güngör, Uğur Uçar, Lincoln, Linderoth, Mehmet Topal, Arda, Ayhan, Barış, Hakan Balta, Serkan Çalık, Kewell, Ümit Karan, Nonda, Yaser, Sabri, Hasan Şaş...daha saymama gerek var mı acaba??? Bence fazlasıyla yeter. Daha unuttuğum çok iyi oyuncular da var.

Bu kadro niye iyi yerlere gelmesin? Bilmeden konuşaması kolay... geçen sezon sonunda gördük konuşanları...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu kadro avrupada çıktığı ilk maçta, çok fazla zorlanacağı kanısındayım bende link gibi.

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Niye yeterli kadrosu yokmuş?

Kadroyu sayayım istersen;
Aykut, Morgan de Sanctis, Meira, Servet, Emre Güngör, Uğur Uçar, Lincoln, Linderoth, Mehmet Topal, Arda, Ayhan, Barış, Hakan Balta, Serkan Çalık, Kewell, Ümit Karan, Nonda, Yaser, Sabri, Hasan Şaş...daha saymama gerek var mı acaba??? Bence fazlasıyla yeter. Daha unuttuğum çok iyi oyuncular da var.

Bu kadro niye iyi yerlere gelmesin? Bilmeden konuşaması kolay... geçen sezon sonunda gördük konuşanları...
kadro fena değil ama yeterli değil!o eski galatasaray yok bunu kabullenin artık!geçen sezona gelirsek fenerbahçe adeta şampiyonluğu bağışlamıştır.Nedeni anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda lakayıt davranmaları şampiyonlar ligi'ni düşünmeleridir!şimdi sen bana diyeceksin anadolu takımlarına o puanları kaybetmeselerdi ben napayım?bu da fenerbahçelilerin konsantrasyon bozukluğundan kaynaklandı!fenerbahçe geçen sene daha iyi futbol oynadı galatasaray'dan ama işte galatasaray oyuncuları bu işi sırf gazla götürdü başka bişi yok!işte galatasaray'ın tek kıskandığım yönü budur!yürekleriyle, gazla oynamaları başka bişi değil...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
İşte herşey isimle olmuyor yani, yürekte istiyor. Neyse bakalım hep beraber göreceğiz, inşallah 4 koldan da ilerleriz, bu sene Türk takımlarının yılı olur. 2si Uefada 2si Ş.Liginde...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Uefa kadıköyde bu arada onu da belirtelim :happy:

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşte herşey isimle olmuyor yani, yürekte istiyor. Neyse bakalım hep beraber göreceğiz, inşallah 4 koldan da ilerleriz, bu sene Türk takımlarının yılı olur. 2si Uefada 2si Ş.Liginde...
inşallah öyle olur bütün temennimiz o!