- Reaksiyon puanı
- 58
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up.
Kesinlikle. Rapor sisteminden itiraz ediyorum ordami hatayida düzeltiyorlar.Demin Evrimi reddeden ve saçma sapan şeyler söyleyip, saçma sapan kanallardan kanıt türetmeye çalışan ve Evrimi araştırmadan "Maymunlar neden insan olmuyor?" görüşünü 3 saat boyunca ve 2 konuda savunan bir arkadaşa "Cahil" dedim diye 1 günlük uyarı aldım. Cidden artık moderasyon ekibi ve bu kurallar bezdirmeye başladı. Yarın bunun hakkında yeşil sitede konu açacağım, eğer bir sonuç alamazsam benden bu kadar. Sınırı aşmaya başladılar artık.
Büyük ihtimalle bana da hazır mesajı kopyala+yapıştır olarak geri verecekler. Yok karşı üyeye hakaret yasak vesaire... Adam cahilse ben ne yapayım? Daha cahil kelimesinin anlamını bilmeyen kişiler moderasyon ekibine alınıyor.Kesinlikle. Rapor sisteminden itiraz ediyorum ordami hatayida düzeltiyorlar.
Büyük ihtimalle bana da hazır mesajı kopyala+yapıştır olarak geri verecekler. Yok karşı üyeye hakaret yasak vesaire... Adam cahilse ben ne yapayım? Daha cahil kelimesinin anlamını bilmeyen kişiler moderasyon ekibine alınıyor.
Şahsa hakaret mi? Adama "cahil" dedim diye hakaret mi oluyor bu? Veren moderatör kimse "cahil" kelimesinin anlamını bilmeyen birisi olduğu apaçık ortada. Birisi hiç araştırmadan Evrimi 2 konuda 3 saat boyunca yalanlamaya çalışsa sen ne derdin? Diyeceğin her şey cahil kelimesine çıkıyor ki bu kötü bir şey değil.Hakarete 1 gün ceza veriyorlarsa gene az vermişler. Daha fazla olmalı direk şahısa edilen hakaretlerde ceza.
Cahil kelimesi bir hakaret değildir. Kişinin bilgisinin olmadığını kısa yoldan söyleme yoludur??Hakarete 1 gün ceza veriyorlarsa gene az vermişler. Daha fazla olmalı direk şahısa edilen hakaretlerde ceza.
Onların anladığı saygı biçimi bu işte. Sadece Allah'a inananlara saygı göstereceksin. Diğerlerinde hep haksız çıkıyorsunDemin Evrimi reddeden ve saçma sapan şeyler söyleyip, saçma sapan kanallardan kanıt türetmeye çalışan ve Evrimi araştırmadan "Maymunlar neden insan olmuyor?" görüşünü 3 saat boyunca ve 2 konuda savunan bir arkadaşa "Cahil" dedim diye 1 günlük uyarı aldım. Cidden artık moderasyon ekibi ve bu kurallar bezdirmeye başladı. Yarın bunun hakkında yeşil sitede konu açacağım, eğer bir sonuç alamazsam benden bu kadar. Sınırı aşmaya başladılar artık.
Ama kabaca söyleme yoluCahil kelimesi bir hakaret değildir. Kişinin bilgisinin olmadığını kısa yoldan söyleme yoludur
Cahil kelimesinin sözlük anlamı neyse o anlamı taşır. Bunun kabası yok. Technopat'da sözlük anlamlarına göre hareket eden bir site. Bu durumda haksız. Rapor attım ama 1 gündür cevap mevap yok. Bu 3. Oluyor.Ama kabaca söyleme yolu
Cahil kelimesi bir hakaret değildir. Kişinin bilgisinin olmadığını kısa yoldan söyleme yoludur??
Bilime göre bas baya cahil adammış. Mal gerizekalı ile cahil kelimesi aynı anlama gelmez ki.Bir forum düşün herkes birbirine saf diyor cahil diyor salak diyor geri zekalı diyor hakaretler havada uçuşuyor hoşuna gider mi ?
Neye göre kime göre cahil ! Adama sormazlar mı sen hangi yetki ve bilgi ile insanları cahil diye yaftalıyon ?
Bilime göre bas baya cahil adammış. Mal gerizekalı ile cahil kelimesi aynı anlama gelmez ki.
Hayır tartışmalı değil. Doğa kanunu sadece arada kuralları biçimi süresi vs değişebiliyor bu gayet doğal bir durum. Kanıtlanmamış demişsin ama daha geçen mısırda 4 ayaklı balinaların ataları bulunduEvrim konusunda bilimadamlarıda uzlaşamıyor ki daha sen neye göre 15-16 yaşında bundan emin oldun kanıtladın ve üstüne karşı tez sunan veya inanmayan insana cahil deme hakkını buluyon kendinde diye sorarlar adama.
Evrim halen dünyada TARTIŞMALI bir durumdur. Ve bu yüzden Evrim Teoremi olarak geçer. Teorem zaten kanıtlanmamış ama mantık yürütülüp bu şekilde olmuştur heralde şeklinde yorumlanıyor. Zaten kesin olsa ve kanıtlanmış olsa tüm bilim adamları aynı fikir olsa kanun olurdu.
Not: Sonuç olarak kimseye Cahil deme hakkı doğmaz senin için. Öbürüde çıkar Ateistlere cahil der öbürü çıkar bu İnananlar saf geri zakalı der başka birisi eşcinseller cahil saf der flan liste uzar gider. Neye göre kime göre doğru veya kimin doğrusu ! Tekrar söylüyorum 1 gün az ceza vermişler.
Hayır tartışmalı değil. Doğa kanunu sadece arada kuralları biçimi süresi vs değişebiliyor bu gayet doğal bir durum. Kanıtlanmamış demişsin ama daha geçen mısırda 4 ayaklı balinaların ataları bulundu. Neyse sana göre kanıt yok hala demek ki.
Bak şimdi, neye göre cahil biliyor musun? Hem anlama kapasitesine göre, hem bilime göre. Neden mi? Çünkü adama 100 adet kanıt attık. Bak abartmıyorum konunun linkini atarım. Hadi ona göre kanıt değil ama adam Mikro evrime inanıp Makro evrime laf atıyor. Adam gibi 1 saat anlatma çalıştık atarlı giderli kendini üste çıkarmaya çalışıyor. Bu adam cahil değilde ne be kardeşim? Adam cahilin üst tabakası. Hem Evrime inanıyor hem Evrime ve bize laf atıyor. Konu linkini istersen atayım bi oku sen bile bana hak vereceksin. Recep hocam bile uğraşılamayacağını anlayıp detaylı ve insan gibi açıklayıp konuyu kilitledi. Bir konu daha açıldı onla ilgili hemen oraya damlayıp aynı şeyleri yaptı. Bu adam senin gözünde ne olur şimdi? Evrime laf atıp evrime inanmak. Ve bize, bilim adamlarına vesaire laf atıyor. Üstüne tüm makaleleri okudum senden bilgiliyim diyor sorduğu soru. "Maymunlar neden insan olmuyor? Evrim saçma" diyor, kendi sorusunun arkasında duruyor. Bu adam cahildir (.)Evrim illaha varYok diyen mi oldu !
Canlılar duruma şartlara göre evrim geçirir veya doğal seleksiyon ile güçlü ve baskın popülasyonlar daha çok gelişir bunlar doğal ve olağan şeyler. İnsanlar için bile Kuzeye gidilcikçe beyaz tek sarı saç mavi göz çoğalırken sıcak yerlere indikçe zencilik Uzak doğuya gittimi kısa boy çekiz göz bunlar baskın genler duruma şartlara ayak uydurma durumları. Veya canlılar Zamanında suda yaşıyordur sonrada karaya geçmiştir veya karada iken suya geçmiştir kuyruğu vardır artık yoktur flan vb bir sürü ihtimal var onlara bir şey diyen mi var !
Ama Evrim teorisinde İnsan- Maymuyn ilişkisi ilk insanın maymundan geldiği veya dünyanın Büyük patlama ile yok O2 ve C gazları döne döne oluştu tarzı şeyler olduğuna inanmıyorum. Ve bunlar kanıtlanamıyor.
Şimdi 15-16 yaşında kulaktan dolma bilgilerle konuşan senden Cahil yaftası yememek için illaha bunlara inanmak ve kabul etmek zorunda mıyım ?
Sana cahil diyen mi oldu? Neden her şeyi yaşa vuruyorsun 15-16 yaşında birini küçümsüyor musun? Kulaktan dolma bilgiler ile söylemiyorum bunları sitelerden verilen bilgilere göre konuştum.Evrim illaha varYok diyen mi oldu !
Canlılar duruma şartlara göre evrim geçirir veya doğal seleksiyon ile güçlü ve baskın popülasyonlar daha çok gelişir bunlar doğal ve olağan şeyler. İnsanlar için bile Kuzeye gidilcikçe beyaz tek sarı saç mavi göz çoğalırken sıcak yerlere indikçe zencilik Uzak doğuya gittimi kısa boy çekiz göz bunlar baskın genler duruma şartlara ayak uydurma durumları. Veya canlılar Zamanında suda yaşıyordur sonrada karaya geçmiştir veya karada iken suya geçmiştir kuyruğu vardır artık yoktur flan vb bir sürü ihtimal var onlara bir şey diyen mi var !
Ama Evrim teorisinde İnsan- Maymuyn ilişkisi ilk insanın maymundan geldiği veya dünyanın Büyük patlama ile yok O2 ve C gazları döne döne oluştu tarzı şeyler olduğuna inanmıyorum. Ve bunlar kanıtlanamıyor.
Şimdi 15-16 yaşında kulaktan dolma bilgilerle konuşan senden Cahil yaftası yememek için illaha bunlara inanmak ve kabul etmek zorunda mıyım ?
Şey şu tartışmanın olduğu konuşmayı atar mısın? Merak ettim acaba karşı taraf kendini nasıl savundu.Bak şimdi, neye göre cahil biliyor musun? Hem anlama kapasitesine göre, hem bilime göre. Neden mi? Çünkü adama 100 adet kanıt attık. Bak abartmıyorum konunun linkini atarım. Hadi ona göre kanıt değil ama adam Mikro evrime inanıp Makro evrime laf atıyor. Adam gibi 1 saat anlatma çalıştık atarlı giderli kendini üste çıkarmaya çalışıyor. Bu adam cahil değilde ne be kardeşim? Adam cahilin üst tabakası. Hem Evrime inanıyor hem Evrime ve bize laf atıyor. Konu linkini istersen atayım bi oku sen bile bana hak vereceksin. Recep hocam bile uğraşılamayacağını anlayıp detaylı ve insan gibi açıklayıp konuyu kilitledi. Bir konu daha açıldı onla ilgili hemen oraya damlayıp aynı şeyleri yaptı. Bu adam senin gözünde ne olur şimdi? Evrime laf atıp evrime inanmak. Ve bize, bilim adamlarına vesaire laf atıyor. Üstüne tüm makaleleri okudum senden bilgiliyim diyor sorduğu soru. "Maymunlar neden insan olmuyor? Evrim saçma" diyor, kendi sorusunun arkasında duruyor. Bu adam cahildir (.)
Bunun Evrime inanmamak ile ilgisi yok. İnanmazsan saygı duyarım. Ama kendini üste çıkarmaya çalışır ve önüne gelene laf atarsan kusura bakma ama cahilsindir.
Bak şimdi, neye göre cahil biliyor musun? Hem anlama kapasitesine göre, hem bilime göre. Neden mi? Çünkü adama 100 adet kanıt attık. Bak abartmıyorum konunun linkini atarım. Hadi ona göre kanıt değil ama adam Mikro evrime inanıp Makro evrime laf atıyor. Adam gibi 1 saat anlatma çalıştık atarlı giderli kendini üste çıkarmaya çalışıyor. Bu adam cahil değilde ne be kardeşim? Adam cahilin üst tabakası. Hem Evrime inanıyor hem Evrime ve bize laf atıyor. Konu linkini istersen atayım bi oku sen bile bana hak vereceksin. Recep hocam bile uğraşılamayacağını anlayıp detaylı ve insan gibi açıklayıp konuyu kilitledi. Bir konu daha açıldı onla ilgili hemen oraya damlayıp aynı şeyleri yaptı. Bu adam senin gözünde ne olur şimdi? Evrime laf atıp evrime inanmak. Ve bize, bilim adamlarına vesaire laf atıyor. Üstüne tüm makaleleri okudum senden bilgiliyim diyor sorduğu soru. "Maymunlar neden insan olmuyor? Evrim saçma" diyor, kendi sorusunun arkasında duruyor. Bu adam cahildir (.)
Birde Dünyanın nasıl oluştuğu ile alakalı elimizde net bir şey yok, bilim en mantıklısını söyler. Kütle çekimi kanununu bildiğimiz için bunun üzerinden bir çıkarımda bulunmuşlar. Ama bundan 10 sene sonra bu hatalı çıkarsa makaleler yayınlanır zaten. Bilim bir kuralın illa ki sonsuza kadar geçerli olacağını söylemez. Her şey değişkenlik gösterebilir. Ve son ekleme yapayım. Evrimde (canlılar arasında) ilk diye bir şey olmaz ara türler vardır ve bunlar 1-2 senede olacak şeyler değil. İnsana benzeyen türlerin 3 milyon yıl önce yaşadığı varsayılmakta.Evrim illaha varYok diyen mi oldu !
Bak işte, Evrimle Ateistliği bağdaştıramazsın. Forum tartışma mekanıdır istediğimiz gibi her konuyu tartışırız. Forum bilgi edinmek için vardır. Eğer birisi ortalığı kızıştırmak için giriyor ve alakasız konuşuyorsa o kişi cahildir. Cahil, doğru cümlede kullanıldığı zaman gayet anlatılmak istenilen şeyi iyi ve güzel anlatır. Bilgisiz demek ile aynı şeydir. Bilim bir inanç değildir.Konuyu uzatmayacam.
Bir şeye Google'dan gördüğün her şeyi kopyala yapıştır yapmak kanıt sunmak mı oluyor !
Şuraya Ateistlik ile ilgilide bir kamyon yazı sunarım makele köşe yazısı veya vikipedi linki atarım hee tamam o zaman mı diyecez. Lütfen bu tarz şeyler ile kafa yormak yerine dersinizi çalışın. Bırakın bilim adamları tartışsın o konuları.
Sonucu olmayan konuları forumlarda tartışarak ülkeyi kurtarmıyacan. Benzer şekilde sonu gelmeyen 2-3 konu vardır forumlarda bunun sonucu yok işte Evrim ve Allah var mı yok mu tarzı şeyler. Veya Ateistlik Deistlik söylemler. Bunların sonucu yok KESİNLİĞİ YOK. Görüş ve inanç meselesi.
Sonra ülke neden gelişmiyor. Sen tartışma bırak bilim adamları yapsın, sen derslerine bak. aldawdğpawldğp. Kusura bakma ama kafa yapın eski kafaKonuyu uzatmayacam.
Bir şeye Google'dan gördüğün her şeyi kopyala yapıştır yapmak kanıt sunmak mı oluyor !
Şuraya Ateistlik ile ilgilide bir kamyon yazı sunarım makele köşe yazısı veya vikipedi linki atarım hee tamam o zaman mı diyecez. Lütfen bu tarz şeyler ile kafa yormak yerine dersinizi çalışın. Bırakın bilim adamları veya uzman kişiler tartışsın o konuları.
Sonucu olmayan konuları forumlarda tartışarak ülkeyi kurtarmıyacan. Benzer şekilde sonu gelmeyen 2-3 konu vardır forumlarda bunun sonucu yok işte Evrim ve Allah var mı yok mu tarzı şeyler. Veya Ateistlik Deistlik söylemleri. Bunların sonucu yok KESİNLİĞİ YOK. Görüş ve inanç meselesi.
Sonuç olarak ceza anlman doğru. Az bile vermişler. Bİr üyeye ne yazarsa yazsın ne yaparsa yapsın sen hakaret edemezsin yazdığı sorunluysa sen şikayet et o ceza alsın !
Ama bundan 10 sene sonra bu hatalı çıkarsa makaleler yayınlanır zaten. Bilim bir kuralın illa ki sonsuza kadar geçerli olacağını söylemez. Her şey değişkenlik gösterebilir
İşinize bakın bunlarla uğraşmayın dememin nedeni 10-15 yaşında daha ergenliğe girmemiş çocuklar annensi bakkala gönderse gece korkudan gidemiyecek insanlar forumlarda Evrim'im şifrelerini çözmüş dünyanın mantığını anlamış neden dünyaya geldiğini bilmiş gibi konuşuyorda ondan uzatmayın diyorum. Aynı şekildede karşısında tam tersini iddia eden başka bir kitle. Millet ömürünü vermiş bu işlere çözüm bulamamış siz bulmuş gibisiniz.Sonra ülke neden gelişmiyor. Sen tartışma bırak bilim adamları yapsın, sen derslerine bak. aldawdğpawldğp. Kusura bakma ama kafa yapın eski kafa
Anlaşamıyoruz bence kapatalım yoksa çok baş ağrır burada.Yaa tam benim dediğime geliyon işteKesinleşmemiş bir şeye kesinmiş gibi inan sorgulama diyorsun ! Ama inanmayanada cahil diyon...
Atıyorum Yerçekimi kanunu yoktur diyecek bir insan var mı ! Veya dünya yuvarlak değil düzdür diyecek birisi ! Neden çünkü bunlar kanıtlanmış ispatlı şeyler. Ama sen o seviyeye gelmemiş Evrim konusunda illaha böyledir demeye çalışıyon. Konuyu dayatıyon.
İşinize bakın bunlarla uğraşmayın dememin nedeni 10-15 yaşında daha ergenliğe girmemiş çocuklar annensi bakkala gönderse gece korkudan gidemiyecek insanlar forumlarda Evrim'im şifrelerini çözmüş dünyanın mantığını anlamış neden dünyaya geldiğini bilmiş gibi konuşuyorda ondan uzatmayın diyorum. Aynı şekildede karşısında tam tersini iddia eden başka bir kitle. Millet ömürünü vermiş bu işlere çözüm bulamamış siz bulmuş gibisiniz.
Google'a Evrim yazıyor ilk çıkan linki kopyalıyor all gör diyor. Veya Ateisttim ben diyor google a ilk yazdığı şeyi gene paylaşıyor bu işler böyle olmaz.
Bak cevap vermeyeceğim dedikçe elinizden gelenin yapıyorsunuz. İlla konuşturacaksınız. İlk öncelikle 15 yaşında bir ergen değilim yaşım 21. İkincisi adama hakaret etmedim cahil kelimesinin anlamını öğren. Üçüncüsü yaptığın benzetme adamın Evrim konusundaki sorduğu soru ile eşdeğer.Onlar önce kurallardaki yazım yanlışlarını düzeltsinler Allah'ın lowları onlar ben de üyeydim bir daha asla girmem ilk mesajdan beri ban verdiler bana. Ben de girip kuralları okuyayım dedim. Girdim kurallarda hatalar vardı. Kendileri Türkçe bilmiyor. Uygunsuz başlıktan ban atıyorlar. Onların hayal ettiği başlığı atacakmışsın. Ben olsam oraya girmem ruh hastası gibiler. Şimdi bunu görüp bana dava mava açarlar
bir adam gerizekalı da olabilir ama ona bunu dersen hakaret etmiş olursun. hakaret iftira demek değil neyse çoluk çocukla konuşmasam iyi olacak