sebastiantr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Sürekli bjk'nin kendi resmi sitesi ve taraftar sitelerini forumlarını ve gazeteleri takip edip konuyla ilgili yorumları okuyorumBeşiktaş belediyesinin sorun çıkarttığını ilk defa senden duydum o açıdan söyledim, dediğin gibi;doğrudur yada yanlıştır kesin bir sonuca varmamız zor işin içinde olmadığımız için.
Ayrıca Tayyip Erodağan'ın Demiröreni fedarasyon başkanı yapmak isteyeceğini sanmıyorum, bunun nedeni; Başbakanın Aziz Yıldırımda husumeti varken gidip onun kankası ve en büyük destekçilerinden birisini federasyon başkanı niye yapsın?
Ama eğer yapmışsa da demokrasilerde işler böyle yürümez; federasyon başkanlarını başbakan değil delegeler seçer. O kadar kurum ve merci varken, stad yapılırken izin süreci içerisinde işler prosedürlere, kanunlara, protokollere, imar planlarına ve onay kurulundaki uzmanların kararları doğrultusunda yürümüyor, başbakanın dudağından çıkacak 2 kelimeye kalıyorsak bu ülkede diktatoryal eğilim ve çarpık bürokrasi var demektirSadece stad konusunda değil, hemen hemen herşey için böyle bir iş akışı var ülkemizde ne yazıkki.
Herşeye rağmen, Allah başbakandan razı olsun!! , iş onun dudağından çıkacak 2 kelimeye göre sonuçlanacak, mazallah o stad bir ucube, orası yıkılacak, yerine avm yapılacak, arap şeyhine satılacak da diyebilirdi ama demedi. O nedenle arayı iyi tutup tribünlerde protesto etmemek lazım, heran fikrini değiştirebilir yoksa!!
![]()
Beşiktaş'ın resmi sitesinden zaten Belediye bize böyle böyle uyuzluk yapıyor demek gibi bir lüksü yok.
Böyle bir şeyi resmi olarak yazılı söyleyemezler. Kapalı kapılar ardından söylenecek şeyler ancak.
Nitekim ben öyle duydum, doğruluğu vardır/yoktur bilmek pek mümkün değil.
Demirören'in TFF başkanı olmasını yada herhangi birşeyini savunmuyorum. Neden buna takıldınız anlamadım.
Şike davası çıktığında o karaktersiz başkan istifa edeceğinin sinyalini verdi 2-3 aday çıktı.
Şike davasında Demirören 'in ismi geçmeye başlayınca Tayip baba devreye girdi. Demirören ile bir görüşme sonrası hemen başkanlığını açıkladı Beşiktaş'tan kaçarcasına gitti.
Orada bir olaylar döndü, bişeyler oldu ama bilmek pek mümkün değil.
Onu geç Demirören şike davasından nasıl sıyrıldı? Basında neden birden adı dahi geçmez oldu?
Düşündürücü konular.
Tayip baba kah üzerine vazife olmayan şeylere el atıyor, kah böyle kargaşaya düşmüş şeylere el atıyor. Bazen iyi bazen kötü kararlar çıkıyor.
Bize izlemekten başka yapacak bişey yok bu konularda.