İşte Assassin's Creed 2 Ordusu!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ubisoft'un merakla beklenen oyunu Assassin's Creed 2 için kaç kişinin emek verdiğinizi okuduğunuzda çok şaşıracaksınız.

İki yıl önce çıktığında büyük beğeni toplayan Assassin's Creed'in devamı için Ubisoft kesenin ağzını açtı. Yapımcı Sebastien Puel'in söylediğine göre, sadece Assassin's Creed 2 için tam 450 kişilik küçük bir ordu(!) seferber olmuş durumda.

Parti Kursalar İktidar Olur

İlk oyundan üç kat daha büyük bir ekiple çalıştıklarını belirten Puel, ilk yapıma koyamadıkları binlerce fikir olduğunu ve bunları Assassin's Creed 2'ye dahil edebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı.

Bu yılın sonlarına doğru mevcut konsollar ve PC için piyasaya sürülecek olan Assassin's Creed 2'nin, Rönesans döneminde geçeceğini tekrar hatırlatalım.
:: Devam oyunundan neler bekliyorsunuz?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Uf be rönesans dönemi mi şu oyunun trailerlerini izleyecem eğer güzelse alacam ya şu rönesans döneminde geçmesi bile benim oyunu almam için büyük bir adım.

erdemmin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Karakterin hareketlerini çözmek icin ömür vermemeyi istiyorum :D onlarca hareketi var ben 10-15 tanesini cözebilmiştim bunu kolaylaştırsalar süper olur bence

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
X-Men Origins - Wolverine qönlümdeki tahtindan indire bilcekmi merakla bekliyorum

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Bilgisayarı komple değiştiririm bu oyun için bee :)

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk oyun gibi kendini tekrar edip sıkıcı olmasın yeter.

utku5959

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk oyun gibi kendini tekrar edip sıkıcı olmasın yeter.

kesinlikle katılıyorum. aynı kurtarma görevlerini 50 kere yapmışdır böyle sanki malkoçoğlu gibi görürsem kurtardım millleti :D

daha güzel fikirlerin olması ve koyulamaması bu oyunfa koyulacağı anlamına geliyo. çok iyi olmayabilir ama bomba bi oyun olucak bence :P