İstanbuldaki büyük kütüphaneler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lazzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar tez çalışmamız için İstanbul içerisinde büyük kütüphaneleri arıyoruz İstanbulda ki kütüphaneleri bulduk fakat bize zengin kaynak sağlayacak kütüphane neresidir ?

Gideniniz veya bilgi sahibi olanınız var mı ? (İnterntten araştırın demeyin internetten kabul etmiyorlar)

Kütüphaneler hangi günler saat kaçtan kaça açık kalır ?

Belediyelerin kültür merkezlerinde ki kütüphaneler ne kadar kaynağa sahip ?

Şuan aklımda olan bir kaç soruyu yazdım arkadaşlar bilenlerin cevaplamasını isterim, şimdiden teşekkür ederim.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Konu neydi ve ne derecede bi araştırma yapacaksınız(ilkokul-lise-akademik?)

Bunları söylerseniz daha yardımcı olabiliriz.

Üniversite kütüphaneleri işinize yarar ama onun için öncelikle ne aradığınızı bilmeniz lazım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çok özür dilerim, tez çalışması kısmını okumadan yorum yapmışım. Üniversite kütüphaneleri diyorum kesinlikle, size akademik kaynaklar lazım olacak çünkü.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Üniversite kütüphaneleri işinize yarar ama onun için öncelikle ne aradığınızı bilmeniz lazım :)
Hocam yukarıda yazdım ama görmediniz herhalde üniversite tez çalışması için. Konu daha belli değil şimdidien ön bilgi edinmek istedim konu 1 hafta içinde belli olacak.

Çok özür dilerim, tez çalışması kısmını okumadan yorum yapmışım. Üniversite kütüphaneleri diyorum kesinlikle, size akademik kaynaklar lazım olacak çünkü.

Hocam şimdi ben kendi okulumun değilde başka diğer üniversitelerinin kütüphanelerini kullanabilirmiyim , örneğin İstanbul Üniversitesinin kütüphanesine gidibilirmiyim ? Her hangi bir sorun çıkartılırmı ( sorun çıkartılacagını sanmam ama işimi garantiye alayım ) :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Hocam şimdi ben kendi okulumun değilde başka diğer üniversitelerinin kütüphanelerini kullanabilirmiyim , örneğin İstanbul Üniversitesinin kütüphanesine gidibilirmiyim ? Her hangi bir sorun çıkartılırmı ( sorun çıkartılacagını sanmam ama işimi garantiye alayım ) :)

Ankara'da üniversiteler arası bi protokolle 5-6 üniversite birbirlerinin kütüphanelerini kullanabiliyolar. İstanbul'da da kullanılabileceğini düşünüyorum. Sonuçta üniversiteler bilgi paylaşımı için var :)

Tez danışmanınız her türlü konuda yardımcı olur diye düşünüyorum.

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
En güzel kolaylık yök kurduğu ulusal tez merkezi iki dakika üye öl bütün hocaların makale ve tezleri orada bulunmaktadır istersen indir oku çok iyi bir bizim hocalar bile ordan tez yayınlıyor [emoji3]

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
En güzel kolaylık yök kurduğu ulusal tez merkezi iki dakika üye öl bütün hocaların makale ve tezleri orada bulunmaktadır istersen indir oku çok iyi bir bizim hocalar bile ordan tez yayınlıyor [emoji3]
İnternet üzerinden bilgi kabul edilmiyor hocam. Enteresan işler ,

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ankara'da üniversiteler arası bi protokolle 5-6 üniversite birbirlerinin kütüphanelerini kullanabiliyolar. İstanbul'da da kullanılabileceğini düşünüyorum. Sonuçta üniversiteler bilgi paylaşımı için var :)

Tez danışmanınız her türlü konuda yardımcı olur diye düşünüyorum.
Hocam öyle bir okuldayiz ki tez konuları dağıtılmış haberimiz yok duyuru yok birsey yok bir kaç kişi dışında haberi olan da yok herkes şaşkın böyle bir durum yaşarken tez danışmanından bilgi alabileceğimi pek sanmıyorum :) dgs ile en kısa sürede bu okuldan uzaklasacagim :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Devletin resmi kurumundan alınmış bilgileri nasıl kabul etmezler bu ne saçma bişey ya ? Hangi üniversite okuyorsun ?
Beykent uni.
İlla kütüphanelerden olacakmış saçmalığı bakarmisiniz. Staja mi gidelim dgs ye mi çalışalım yoksa kütüphane kütüphane dolaşarak tez mi hazirlayaolim yada derslere mi zaman ayırsak şuraya bak ya o kadar şey şarkılar 1 dönemde başımıza kim öğrenebilir öyle şey olur mu diyorlar koskoca yaz ayında staj yaptırmadılar neyse staj yapanlara Allah kolaylik versin ben zaman kalmıyor diye tanıdık bir yerde stajyer gösterdim .
Aklı olan insan bi okula gelmesin . Sinavlara çalışmayı düşük not alip ta okulu kotulemiyorum. Not ortalamam 3.27 ve bu okula gelmeyin tercih yapacak kardeşlerim varsa gelmesin.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bende şuan proje çalışması içindeyim. Belge araştırıyorum. Aslında kaynak belirttikten sonra istediğin yerden alıntı yapabilirsin. Zaten kaynakça da veya sayfaların altlarında belirtmeler yapıyorsun. Beykent ilginçmiş. En iyisi devlete geçiş yap hocam.

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Beykent uni.
İlla kütüphanelerden olacakmış saçmalığı bakarmisiniz. Staja mi gidelim dgs ye mi çalışalım yoksa kütüphane kütüphane dolaşarak tez mi hazirlayaolim yada derslere mi zaman ayırsak şuraya bak ya o kadar şey şarkılar 1 dönemde başımıza kim öğrenebilir öyle şey olur mu diyorlar koskoca yaz ayında staj yaptırmadılar neyse staj yapanlara Allah kolaylik versin ben zaman kalmıyor diye tanıdık bir yerde stajyer gösterdim .
Aklı olan insan bi okula gelmesin . Sinavlara çalışmayı düşük not alip ta okulu kotulemiyorum. Not ortalamam 3.27 ve bu okula gelmeyin tercih yapacak kardeşlerim varsa gelmesin.
Ben böyle saçma bişey duymadım yök zaten öğrencilere kolaylıkla ulaşabilsin diye bu sistemi kurdu sen biraz disini sık burdan kurtulmaya bak devlet üniversitesine geç ama her üniversiteye atlama dandik olanlara gitme iyi araştır öyle git yoksa benim gibi sürünürsün

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben böyle saçma bişey duymadım yök zaten öğrencilere kolaylıkla ulaşabilsin diye bu sistemi kurdu sen biraz disini sık burdan kurtulmaya bak devlet üniversitesine geç ama her üniversiteye atlama dandik olanlara gitme iyi araştır öyle git yoksa benim gibi sürünürsün
Hocam resmen paramızla rezil oluyoruz devlet üniversitelerine geçmeye çalışacağım.

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hocam resmen paramızla rezil oluyoruz devlet üniversitelerine geçmeye çalışacağım.
Anadolunun ücra köşelerine gitme büyüksehirlerdeki üniversitelere gitmeye çalış hocaları iyi araştır dersleri iyi araştır bölümünlerin olanakları karşılastir ona göre seç bu işler böyle ışte okumak tam bir işkence bu ülkede

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar tekrar konu açmak istemdim Tez konum Hizmet işletmelerinde mobbing ve mobbing ile başa çıkma , bugun okulun küütphanesine baktım mobıng ıle hiçbir kaynak bulamadım ne tür kütüphaneler bakmam lazım ne tür bölümlere bakmam lazım ?