- Reaksiyon puanı
- 530
İstanbulda iş çıkışı öncesinde başlayan trafik yoğunluğu yola çıkanlara zor anlar yaşatıyor.
İstanbulun çoğu ana arterinde yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik adeta durma noktasına geldi.
Özellikle her iki boğaz köprüsünün girişi öncesinde trafik adım adım ilerliyor.
TEM Kemerburgaz ayrımız Hasdal yönü ve FSM girişi Avrupa-Anadolu yönünde yaşanan hasarlı kazalar trafiğin daha da artmasına neden oldu. Kazalara karışan araçlar bölgeden kaldırıldı.
YOLA ÇIKMAK İÇİN BEKLEYİN
Önümüzdeki saatlerde işten çıkanların ve bayram tatiline gideceklerin de yola çıkmasıyla trafiğin daha da artması bekleniyor.
Uzmanlar çalışanların yoğunluğun çok yüksek olduğu bu saatlerde yola çıkmak yerine trafikte vakit kaybetmemek için biraz daha beklemelerini tavsiye etti.
İşte İstanbulda son yol durumu:
Anadolu Avrupa geçişlerinde
Birinci Köprü Çamlıcadan, ikinci Köprüde ise Çavuşbaşından itibaren yoğunluk yaşanıyor.
Avrupa-Anadolu geçişlerinde
Birinci Köprünün trafik yoğunluğu Şirinevlerden itibaren başlarken, İkinci Köprüye gidişte Mahmutbey gişelerden itibaren trafik adım adım ilerliyor.
AVRUPA YAKASI
E-5te aşağıdaki noktalarda yoğunluk yaşanıyor:
Merter - Şirinevler
Küçükçekmece Avcılar
TEMde aşağıdaki noktalarda yoğunluk yaşanıyor:
Tekstilkent İSTOÇ
ANADOLU YAKASI
Maltepe bostancı
Kozyatağı Bostancı
Pendik Kartal
Dudullu Ataşehir karşılıklı
Kavacık - Elmalı
Hürriyet
İstanbulun çoğu ana arterinde yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik adeta durma noktasına geldi.
Özellikle her iki boğaz köprüsünün girişi öncesinde trafik adım adım ilerliyor.
TEM Kemerburgaz ayrımız Hasdal yönü ve FSM girişi Avrupa-Anadolu yönünde yaşanan hasarlı kazalar trafiğin daha da artmasına neden oldu. Kazalara karışan araçlar bölgeden kaldırıldı.
YOLA ÇIKMAK İÇİN BEKLEYİN
Önümüzdeki saatlerde işten çıkanların ve bayram tatiline gideceklerin de yola çıkmasıyla trafiğin daha da artması bekleniyor.
Uzmanlar çalışanların yoğunluğun çok yüksek olduğu bu saatlerde yola çıkmak yerine trafikte vakit kaybetmemek için biraz daha beklemelerini tavsiye etti.
İşte İstanbulda son yol durumu:
Anadolu Avrupa geçişlerinde
Birinci Köprü Çamlıcadan, ikinci Köprüde ise Çavuşbaşından itibaren yoğunluk yaşanıyor.
Avrupa-Anadolu geçişlerinde
Birinci Köprünün trafik yoğunluğu Şirinevlerden itibaren başlarken, İkinci Köprüye gidişte Mahmutbey gişelerden itibaren trafik adım adım ilerliyor.
AVRUPA YAKASI
Merter - Şirinevler
Küçükçekmece Avcılar
Tekstilkent İSTOÇ
ANADOLU YAKASI
Maltepe bostancı
Kozyatağı Bostancı
Pendik Kartal