İstanbul’da tarihi gün: Yeni havalimanına ilk uçak indi!

ShiftDelete.Net

Teknolojiye dair her şey!
Reaksiyon puanı
583
Üçüncü havalimanı veya diğer adıyla İstanbul Yeni Havalimanı ilk uçağın inmesi ile tarihi bir güne şahitlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan uçak, 20:30 itibariyle 3. havalimanının yapımı tamamlanan birinci pistine iniş yaptı. Üçüncü havalimanı inşaatında son durum nedir? TC-ANK tescilli A318-112CJ tipi uçak, ilk inişi gerçekleştirmek üzere Gaziantep‘ten havalanmıştı. Uçak planlanlandığı gibi 20:30’da, 3750 metre uzunluğunda […]

Haberi okumaya devam et...

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Hayırlı uğurlu olsun ülkemize inşallah, Bu müthiş yatırım için başta kıymetli Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunarım.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Hava alanlarında hep stres yaşarım. Yine de uçma korkusu olmayanlara hayırlı olsun.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Üçüncü havalimanını destekliyorum ancak ben, siyasi menfaat için bu inişin yapıldığını düşünüyorum. Tamamlanmamış alana neden imiş yapılır ki aynı zamanda iniş ekibi de yok Atatürk hava alanından getiriliyor ne gerek vardı yani, zaten 29 ekim de açılacak diye biliyorum.

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
Üçüncü havalimanını destekliyorum ancak ben, siyasi menfaat için bu inişin yapıldığını düşünüyorum. Tamamlanmamış alana neden imiş yapılır ki aynı zamanda iniş ekibi de yok Atatürk hava alanından getiriliyor ne gerek vardı yani, zaten 29 ekim de açılacak diye biliyorum.
Gitmeden önce bir ineyim demiş olabilir belki.