Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
İnstagram storyler de çok fazla paylaşım vardıDenk gelen var mı?
Benim olduğum yerde de gök gürültüsü vardı baya daha yeni dindi ama şimşek vb. yoktu.Allah'tan tatil için İstanbul'dan İzmir'e geldim. Bizim İzmir'de de ikidir çok ışıklı yıldırım çarpıyor ama yağmur ve gök gürültüsü yok.?
Neredesin?Benim olduğum yerde de gök gürültüsü vardı baya daha yeni dindi ama şimşek vb. yoktu.
DüzceNeredesin?
Evet gündüz çekilmiş 5 dakika boyunca böyle karanlık kalmışŞimdi bu resim gündüz çekildi öyle mi ?
Geçemeseydi kurşunlarlardı??Yok bir şey geçiyordum o kadar.
Evet evet gündüz olmuşBu eger günduz olduysa baya urkutucu
Bakış açısı tabi ?Çok güzelmiş keşke Bursa'da da olsa.
Güneş doğup tekrar batmadı da önünden bulut geçti işte diğer türlüsü baya garip olabilirdi?Dün gördüm, Güneş battıktan sonra bir daha doğup tekrardan battı, diyorlardı. 5 dakikada gerçekleşen bir olay diye hatırlıyorum fakat İstanbul'da garip olaylar oluyor!
İşsiz kalmakİşe gitmekten daha korkunç ne olabilir![]()
Yalnız sizde şiir gibi yazmışsınız??Bu olaya şahit oldum. Tv seyrediyordum Hava ne kadar erken karardı belki yağmur yağacak diye düşündüm. Zaman geçti sonra arka odamın penceresinden adeta tek bir noktadan projektör den çıkar gibi bir sarı ışık geldi. Merakla odaya gittim. Güneş dar bir alandan parlıyordu. Oldukça şaşırtıcı. Hava halen karanlıktı ancak güneşte gözüküyordu. Böyle şeyler olabilir abartılacak bir şey yok. Sonuçta bulut geçmiş.
Yazdım... ???Yalnız sizde şiir gibi yazmışsınız??
Bir Orhan Veli olmasa da çabanıza sağlık ????Yazdım... ???
Gözlerim kapalı açık fark etmez,
Şehirde gündüz vakti zifiri karanlık,
Güneş öyle bir noktada parlıyor ki,
Işıksızlığın derinliği içinde kaybolur insanlık.
Ne sokaklar ne de parklar, bilinmezlikte kaybolmuş,
Gölgelerin arasında adımımızı atanlar, yabancı gibi,
Her bir köşede bir hayalet gibi beliren,
Yalnızlıkla boğuşan yalnız birliktelik yaşayanlar gibiyiz.
Zifir karanlıkta güneşimiz belirsiz,
Gözlerimiz kapalı, umutlarımızın sonunda;
Ama belki de burada, sessizlikte,
Yaşamın anlamı yakındadır, hayal edilen olgunlukta.