İstanbul'da hangi semtte yaşanır?

cikolatasoslumuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İstanbulda yaşanılacak semt hangisidir sizce arkadaşlar? Fikirlerinizi bekliyorum.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,597
Yaşanmaz. Sabah Bir Araba Geçiyor Sesi 2 Saat Beyninde.

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
İstanbulu boşverin kalabalık ve çok gürültülü , Kaşta yaşıyorum, sonuna kadar tavsiye ediyorum herkese. :smile: ? Şaka bir yana ülkemizin her yeri bir ayrı güzel.

Adalbert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Bağcılar gibi yerde olmada :rolleyes: bayrampaşada çocukluğumdan beri yaşıyorum bi düzgün insan göremedim serserisi ayrı şusu busu ayrı...

Reaksiyon puanı
10,315
22 yıl yaşadıktan sonra 2018'de vedalaştık. Artık rahatım elhamdülillah. Trafikten, kalabalıklardan, stresten... Uzaklardayım. :)

Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Bağcılar gibi yerde olmada :rolleyes: bayrampaşada çocukluğumdan beri yaşıyorum bi düzgün insan göremedim serserisi ayrı şusu busu ayrı...
Genelleme yapmamak lazım kardeşcağız. Sanki bu üç ilçedeki insanların hepsini tek tek tanıyormuşsun gibi... Kul hakkından sakınmalısın. Vesselam! :)

Son düzenleyen moderatör:

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Arnavutköy dış mahalleri köyleri tam kafa dinlemelik.

Hasan Burus

Sadece bildiğim konular hakkında yazarım.
Reaksiyon puanı
108
Sarıyer'in sahil ve orman kesimi çok iyidir. Özellikle İstinye, diğer semtlere göre Levent, Beşiktaş ve köprülere daha yakın olduğu için önde.

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751
Sarıyer'in sahil ve orman kesimi çok iyidir. Özellikle İstinye, diğer semtlere göre Levent, Beşiktaş ve köprülere daha yakın olduğu için önde.

Hocam ben Hacıosman mahallesi diyorum. Karadenizlilerin yoğun olduğu bir bölge bence çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben Hacıosman mahallesi diyorum. Karadenizlilerin yoğun olduğu bir bölge bence çok güzel

Hem ulaşım seçenekleri çok iyi.

Arnavutköy dış mahalleri köyleri tam kafa dinlemelik.

Hangi Arnavutköy? Beşiktaş mı?

Adalbert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
22 yıl yaşadıktan sonra 2018'de vedalaştık. Artık rahatım elhamdülillah. Trafikten, kalabalıklardan, stresten... Uzaklardayım. :)

Genelleme yapmamak lazım kardeşcağız. Sanki bu üç ilçedeki insanların hepsini tek tek tanıyormuşsun gibi... Kul hakkından sakınmalısın. Vesselam! :)
Serserilerin evini göster desen evlerini gösteririm çok iyi biliyorum buraları 3 yerede sıksık gidiyordum pandemi önce genelleme yapmak sakıncalıda olsa serseri semti resmen

Kiboline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Büyükçekmece/ Mimaroba yaşıyorum. Ne suriyeli var ne diğer dertler. İstanbul içine oldukça uzak olduğu için gayet iyi yer. Tabi burası da yavaş yavaş betonlaşmadan kalabalıktan nasibini almaya başladı. Aslında en temizi Tekirdağ..

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969

Hem ulaşım seçenekleri çok iyi.

Hangi Arnavutköy? Beşiktaş mı?
Yok fakır olan :D

Reaksiyon puanı
10,315
Serserilerin evini göster desen evlerini gösteririm çok iyi biliyorum buraları 3 yerede sıksık gidiyordum pandemi önce genelleme yapmak sakıncalıda olsa serseri semti resmen
Yahu İstanbul bu, serserisi olmayan yer olur mu?
Fatih, Eyüp Sultan, Sultanbeyli gibi dindar kimliği öne çıkan ilçelerde bile ara, tonlarca bulursun.
Sen bu üçü dışında yaşamadığın için oraları melâikeler şehri, bunları da günah keçisi ilan etmişsin! :)

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Bir söz vardır. Çellodan iyi ses çıkmasını istiyorsan çelloyu satıp keman alacaksın diye. O misal. İstanbulun yaşanabilir pek bir yeri kalmadı.