cikolatasoslumuz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
İstanbulda yaşanılacak semt hangisidir sizce arkadaşlar? Fikirlerinizi bekliyorum.
Mecburen yaşadığımız için en makul yeri soruyorum hocam.Yaşanmaz. Sabah Bir Araba Geçiyor Sesi 2 Saat Beyninde.
İyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı hocam?Uğurmumcu İstanbul'un Esenköyüdür![]()
İstanbulda yaşanılacak semt hangisidir sizce arkadaşlar? Fikirlerinizi bekliyorum.
Biz Ankaralıyız İstanbul bize ters hacım ulaşımı zaten ayrı dert beylikdüzünden besiktasa gitmek 1.5 saat sürüyorİstanbulda yaşanılacak semt hangisidir sizce arkadaşlar? Fikirlerinizi bekliyorum.
Sarıyer Hacıosman ve Tarabya. Çok güzel yerlerdir. Çocukluğum orda geçti
Çatalca sence nasıl dostum orada oturuyorhacıosmanda hem kocaman otobüs durağı hem kocaman metro durağı var
Çatalca sence nasıl dostum orada oturuyor
bostancık peki ?oraları bilmiyorum
bostancık peki ?
22 yıl yaşadıktan sonra 2018'de vedalaştık. Artık rahatım elhamdülillah. Trafikten, kalabalıklardan, stresten... Uzaklardayım.Bayrampaşaaa
Genelleme yapmamak lazım kardeşcağız. Sanki bu üç ilçedeki insanların hepsini tek tek tanıyormuşsun gibi... Kul hakkından sakınmalısın. Vesselam!Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Bağcılar gibi yerde olmadabayrampaşada çocukluğumdan beri yaşıyorum bi düzgün insan göremedim serserisi ayrı şusu busu ayrı...
Sarıyer'in sahil ve orman kesimi çok iyidir. Özellikle İstinye, diğer semtlere göre Levent, Beşiktaş ve köprülere daha yakın olduğu için önde.
Hocam ben Hacıosman mahallesi diyorum. Karadenizlilerin yoğun olduğu bir bölge bence çok güzel
Arnavutköy dış mahalleri köyleri tam kafa dinlemelik.
Serserilerin evini göster desen evlerini gösteririm çok iyi biliyorum buraları 3 yerede sıksık gidiyordum pandemi önce genelleme yapmak sakıncalıda olsa serseri semti resmen22 yıl yaşadıktan sonra 2018'de vedalaştık. Artık rahatım elhamdülillah. Trafikten, kalabalıklardan, stresten... Uzaklardayım.
Genelleme yapmamak lazım kardeşcağız. Sanki bu üç ilçedeki insanların hepsini tek tek tanıyormuşsun gibi... Kul hakkından sakınmalısın. Vesselam!![]()
İsminde hacı olduğu için bazıları hiç hoşlanmaz Ali Osmancım!Hocam ben Hacıosman mahallesi diyorum.
Yok fakır olanHocam ben Hacıosman mahallesi diyorum. Karadenizlilerin yoğun olduğu bir bölge bence çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem ulaşım seçenekleri çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi Arnavutköy? Beşiktaş mı?
Yahu İstanbul bu, serserisi olmayan yer olur mu?Serserilerin evini göster desen evlerini gösteririm çok iyi biliyorum buraları 3 yerede sıksık gidiyordum pandemi önce genelleme yapmak sakıncalıda olsa serseri semti resmen