İstanbulbilişim Güvenilirmidir?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
istanbulbilişim.com sitesinden alışveriş yapmak istiyorum sizce güvenilirimidir?

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Son zamanlarda çok sıkıntı yaşanmış. Arızalı ürün gönderimi olmuş bayağı. Hepsiburada'yı tavsiye ederim :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Son zamanlarda çok sıkıntı yaşanmış. Arızalı ürün gönderimi olmuş bayağı. Hepsiburada'yı tavsiye ederim :)
Outlet standından bir telefon aldım telefonda ankara arızası çıktı iade alıp ücret iadesi yaptılar. ( kupon verip te illa buradan alışveriş yapacaksınız olayını yaşamadım)

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Teknik servisi berbat. Telefonumun sorununu halletmediler bide telefonu dahada kötü hale getirip yollladılar. Bunlar 1 ay ı geçti normalde 20 güne yollamaları lazım.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
zamanında 1038 TL'ye nexus 5 almıştım, bir sıkıntı görmedim.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Outlet standından bir telefon aldım telefonda ankara arızası çıktı iade alıp ücret iadesi yaptılar. ( kupon verip te illa buradan alışveriş yapacaksınız olayını yaşamadım)

Açıkcası ben İstanbul Bilişimden bişey almadım. Pek tercihte etmedim açıkcası. Biraz araştırdım, son zamanlarda çok arızalı ürün gönderemi vesaire olmuş.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Açıkcası ben İstanbul Bilişimden bişey almadım. Pek tercihte etmedim açıkcası. Biraz araştırdım, son zamanlarda çok arızalı ürün gönderemi vesaire olmuş.
Onu bilmiyorum da benim 3-4 alışverişim var hepsi sorunsuz. Ama mağdur olanla da yok değil.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356

bende sadece şimdiye kadar hepsiburada sitesinden alışveriş yaptım.ürün falan gönderdiler.ama bir tane davlumbaz aldım.servis geldi taktı.garantiyi biz veriyoruz dediler bana garanti belgesı yerıne hizmet bilgisi içeren bir kağıt verdiler.üzerinde şu kadar süre garantilidir ibaresı yok
şuan aradığım ürün en ucuz istanbulbilişimde.hepsiburada comda pahalı :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Site güvenilirdir ancak garanti konusunda aynı şeyi söyleyemem

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ama hiç hıyar yada ısırılmış elma göndermiyor hıyar ironik mesaj al oni ... derler bunlarda o yok.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Site güvenilirdir ancak garanti konusunda aynı şeyi söyleyemem
nasıl yani? aldığımız üründe sıkıntı çıktığında servis ilgilenmiyor mu?garanti belgesi,fatura vs yollamıyorlar mı?ben hepsiburada dan alışveriş yaptım onarda garanti belgesı falan yollamıyorlar.sadece ısıme düzenlenmış fatura.ne kadar geçerlidir bilemem

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Çoğu ürün distribütör garanti olmuyor.Bunu bilerek al zaten fiyatlarının uygun olma sebebi de bu.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
nasıl yani? aldığımız üründe sıkıntı çıktığında servis ilgilenmiyor mu?garanti belgesi,fatura vs yollamıyorlar mı?ben hepsiburada dan alışveriş yaptım onarda garanti belgesı falan yollamıyorlar.sadece ısıme düzenlenmış fatura.ne kadar geçerlidir bilemem

Garantisi var ancak istanbulbilişimin kendi garantisi sıkıntılar çıkabiliyor

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Bence hiç bulaşmayın, gönderdiği ürünler ya arızalı oluyor, yada farklı bir ürün gönderiyorlar. Akadaş siyah telefon aldı geldiğinde pembeydi. :D Siz düşünün gerisini..

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Allah allah bende telefon aldım gayette iyi sorun yaşamadım 3 yıl önce. Evet distribütör garantisi vermiyor o yüzden de fiyatlar 100 ila 300 arası daha ucuz olur. Ancak garanti konusunda da bir kere ahise problemi yaşadım ve gerekli onarımı yaptılar.

Demek ki ürüne göre durum değişebiliyor. Şans işi :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sonucta firma merdiven altı bir firma değil yeri yurdu belli bozulursa da yaparlar diye düşünüyorum :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sattığı distribütörü ürünlerde asla sorun yaşamazsınız. Çünkü garantisini resmi marka servisleri bakıyor. İthalat garantili olanlarda sorun yaşayabilirsiniz. Ama ben ithalat garantili telefon aldım cihazda arıza çıktı direk ücret iadesi yapıldı. Sorun yaşamadım.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Kenpachi
Lazzz
Ahmethz
enable
Kör Cerrah
Virility
Jiraiya06
x10minirom
nereloyka13

arkadaşlar alacağım ürün şuan baktım gittigidiyor sitesinde de aynı ücret.burdanda daha önce alışveriş yapmadım.satıcı firma adonissatis.yaptığı alışverişlerden yüzde 99 olumlu oy almış.siz olsaydınız iki siteden hangisini tercih edersiniz.birde istanbulbilişim hangi kargoyu kullandığını öğrenemedim.gittigidiyor sitesi de yurtiçi kargo kullanıyor.ama bu kargo şirketi evime kadar ürünü getirmiyor.bu yüzden hep sıkıntı yaşıyorum

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
ben olsam gittigidiyordakini tercih ederdim
istanbulbilişim çok sıkıntılı bir firma
şimdi uzun uzun tekrar anlatmak istemiyorum
aldığın ürünü garantiye göndermen gerekirse yada bir sorun olursa çok gereksiz insanlarla muhatap olmak zorunda kalacaksın
son zamanlarda kullanılmış yada arızalı ürün gönderdiklerini de duydum.