beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
istanbulbilişim.com sitesinden alışveriş yapmak istiyorum sizce güvenilirimidir?
Outlet standından bir telefon aldım telefonda ankara arızası çıktı iade alıp ücret iadesi yaptılar. ( kupon verip te illa buradan alışveriş yapacaksınız olayını yaşamadım)Son zamanlarda çok sıkıntı yaşanmış. Arızalı ürün gönderimi olmuş bayağı. Hepsiburada'yı tavsiye ederim
Outlet standından bir telefon aldım telefonda ankara arızası çıktı iade alıp ücret iadesi yaptılar. ( kupon verip te illa buradan alışveriş yapacaksınız olayını yaşamadım)
Onu bilmiyorum da benim 3-4 alışverişim var hepsi sorunsuz. Ama mağdur olanla da yok değil.Açıkcası ben İstanbul Bilişimden bişey almadım. Pek tercihte etmedim açıkcası. Biraz araştırdım, son zamanlarda çok arızalı ürün gönderemi vesaire olmuş.
Son zamanlarda çok sıkıntı yaşanmış. Arızalı ürün gönderimi olmuş bayağı. Hepsiburada'yı tavsiye ederim
nasıl yani? aldığımız üründe sıkıntı çıktığında servis ilgilenmiyor mu?garanti belgesi,fatura vs yollamıyorlar mı?ben hepsiburada dan alışveriş yaptım onarda garanti belgesı falan yollamıyorlar.sadece ısıme düzenlenmış fatura.ne kadar geçerlidir bilememSite güvenilirdir ancak garanti konusunda aynı şeyi söyleyemem
nasıl yani? aldığımız üründe sıkıntı çıktığında servis ilgilenmiyor mu?garanti belgesi,fatura vs yollamıyorlar mı?ben hepsiburada dan alışveriş yaptım onarda garanti belgesı falan yollamıyorlar.sadece ısıme düzenlenmış fatura.ne kadar geçerlidir bilemem