İstanbul kitaba doyacak...

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
31 Ekim'de başlayacak TÜYAP Kitap Fuarı 8 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

090922istanbul%20kitap%20fuar%C4%B1.widec.jpg

TÜYAP Kitap Fuarı başlıyor... TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, 31 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuarın bu yılki onur konuğu şair, tiyatro eleştirmeni ve çevirmen Cevat Çapan. Fuar süresince Cevat Çapan’ın şiirleri, çevirileri ve yaşamı üzerine söyleşi ve panellerin yer aldığı etkinlikler düzenlenecek.

Bu sene, Kitap Fuarı’nın ana teması ise, 'Kültürlerarası Diyalogda Çeviri' olarak belirlendi. Bu tema çerçevesinde düzenlenecek etkinliklere yurt dışından yazar, çevirmen ve konuklar davet edildi.

İstanbul Kitap Fuarı, yaklaşık 550 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla, ARTİST 2009 – 19. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecektir.

Kaynak

yusufkaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sabırsızlıkla bekliyorum.........Kitap listem bile hazır

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Umarım diğer fuarlar kadar katılım yoğun olur. Okumak şart.

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Umarım diğer fuarlar kadar katılım yoğun olur. Okumak şart.

Geçen C.tesi fuara gittim. Hava kötü olmasına rağmen katılım baya iyiydi. Fakat katılımcı fazla olmasına rağmen yayınevleri bu ilgiyi kitap okumayı teşvik edecek şekilde kullanacaklarına maddiyat için kullanmayı tercih etmişler. Fiyatlar hiç uygun değilde sözde %20-30 indirimler vardı ama daha uygun fiyatlara netten almak mümkün.

En büyük artısı tabiki sevdiğiniz yazarlar ile tanışma fırsatı yakalamak oluyor :)
Ayrıca gidecek arkadaşlara bir tavsiye; Kültür Bakanlığının sergisini mutlaka görün.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Okul Öncesi kitapları alanında Kök Yayıncılık 3 nolu salonda 503/A standında.

ben de Kök Yayıncılık'ta web geliştirici olarak çalışıyorum :)