Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaklaşık 1 ay önce istanbul bilşimden bir telefon aldım ama hala tedarik sürecinde gözüküyor müşteri hizmetleri hep erteleiyor konu hakkında bilgi sahbibi olan varmı
2398081 sipariş koduyla İstanbul Bilişim den sipariş verdik. Aralık 2019 tarihinden itibaren Siparişlerim Gelmedi her aradığımda bir hafta sonraya gün verdiler. En son pes ettim siparişimi iptal ettirdim. Bugün itibarıyla paramı henüz alamadım.
İstanbul Bilişim kullanıcımız ile iletişime geçmiş ve problem çözülmüştür. Takipçilerimizin bilgisine arz ederiz. Dostlar Selamlar, İnşallah yanlış yere yanlış konu açmamışımdır. Fakat bunu herkese iletmem gerekiyor. Kimsenin canı yanmasın... Olay şöyle; İstanbul bilişimden sözde ucuza...
forum.shiftdelete.net
(Bu konu 2017'de açılmış, o zamanlarda az da olsa stokları güzeldi fakat artık şirket batma durumuna gelmiş yine de satış yapıyorlar...)
yaklaşık 1 ay önce istanbul bilşimden bir telefon aldım ama hala tedarik sürecinde gözüküyor müşteri hizmetleri hep erteleiyor konu hakkında bilgi sahbibi olan varmı
İstanbul Bilişim müdür yardımcısı ile yaptığınız görüşme videosunu seyrettim. Para iade işleminin kredi kart banka yazışmaları sebebiyle uzadığını belirtmişler. Ben eft transferi şeklinde yaptım ve 2 aydır para iadem yapılmadı. Göz göre göre yalan söylüyorlar. Utanma kalmamış. Bugün 23 Nisan...
İstanbul Bilişim, TBMM'ye taşındı! Ruhsar Pekcan'a 4 soruluk önerge Saadet Partisi Milletvekili Abdulkadir Karaduman, teknoloji ürünleri satan İstanbul Bilişim firması ile ilgili tüketicilerin yaşadığı sorunları TBMM’ye taşıdı. Türkiye’de 2002'den bu yana faaliyet gösteren online alışveriş...
Herkes için durum öyle hocam. Şikayetvardan araştırmadan bilmediğiniz yerlerden ürün almayın. İstanbulda yaşıyorsanız şubelerine gidin. İşe yaramış çoğu kişide şubeye gidip tartışmak.