• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İstanbul Bilişim

denizci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İstanbul’da yaşıyorum ve Cevizlibağ saki şubelerine gidip güzel bir telefon almak istiyorum,kargo yolu ile uzaktan alışveriş yapanlar çok sorun yaşamışlar,özellikle şikayet.com da çok var ama ben gidip alsam sorun yaşarmıyım sizce ,ithalatçı garantili ürün veriyorlar sanırım,ve fiyatları çok uygun,alıp pişman OLMAYAN var mı acaba ???

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
İstanbul’da yaşıyorum ve Cevizlibağ saki şubelerine gidip güzel bir telefon almak istiyorum,kargo yolu ile uzaktan alışveriş yapanlar çok sorun yaşamışlar,özellikle şikayet.com da çok var ama ben gidip alsam sorun yaşarmıyım sizce ,ithalatçı garantili ürün veriyorlar sanırım,ve fiyatları çok uygun,alıp pişman OLMAYAN var mı acaba ???
Şu internette yazan ithalatçı garantili ürünlerden satmadıklarını bilin yurtdışından kaçak gelmiş cihazlar olduğu için herhangi bir resmi garantisi olmuyor garanti olursa satıcının kendi sağladığı garanti olur

Emre:)

Doçent
Reaksiyon puanı
403
Alma, o kadar para vereceksin riske girmeye değmez.