İşsizlik Düşmüş Deyince Vatandaş İsyan Etti ! '' Artık Bunlara İnanmıyoruz ! ''

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389

'' İşsizlik rakamları açıklandı Türkiye'de işsizlik oranı, martta geçen yılın aynı ayına göre 0,9 puan azalarak yüzde 13,2'ye geriledi. Söz konusu dönemde işsiz sayısı 573 bin kişi azalarak 3 milyon 971 bin kişi olarak kayıtlara geçti. Vatandaşlarımız artık bu açıklamalara inanmıyor ! ''

İlave TV

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Bu iş beğenmemezlik muhabbetlerinede gıcık oluyorum. Abi bir adam iş beğenmeyebilir. Okuyorsun araştıryorsun kendini geliştiriyorsun sonra adam sana gel bana ayak işi yap diyor ret edincede iş beğenmedi. Valla ben mezun olduğumda çok işitmiştim bunları.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
İlave Tv ne ya ?

+358.000 Abonesi olan ve +86 Milyon izlenme sayısına sahip bir kanal , çocuk güzel röportajlar yapıyor halk ile , bir ahaber olamasa da izleniyor , Chpli de Akpli de olsan ya da başka parti de tutsan izlemeni tavsiye ederim :)

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
İlave Tv ne ya ?

Bu adam Mersin Üniversitesinde güvenlik görevlisiydi o zamanlar referandum zamanı kendince videolar çekiyordu. ( Hükümete muhalif videolar sadece tabi ki. )
O zaman Üniversite uyarmıştı bu adamı. Sen kadrolu çalışansın böyle işlere girme diye buda isterseniz kovun beni susturamıyacaksınız tarzı bir video çekip Muhalifliği iyice kökledi. ( Bu ülkede Erdoğan nefretliği her zaman iş yapar şimdi abone sayısı 400 bine yaklaşmış. )

Jack gibileride bayılır bu adamın videolarına ( Sonuçta tek taraflı video çekiyor ve sadece eleştirenleri koyuyor çok nadirdir olumlu kişileri koyduğu videolarına. )

Reaksiyon puanı
768
Bu iş beğenmemezlik muhabbetlerinede gıcık oluyorum. Abi bir adam iş beğenmeyebilir. Okuyorsun araştıryorsun kendini geliştiriyorsun sonra adam sana gel bana ayak işi yap diyor ret edincede iş beğenmedi. Valla ben mezun olduğumda çok işitmiştim bunları.
Harbiden ya benim babam da bu tarz muhabbetleri çok yapıyor iş dedikleri şey de kasiyerlik, garsonluk tarzı vasıfsız elemanlar için işler. Şu an lise 3 öğrencisiyim ama çok iyi anlayabiliyorum üniversite mevzunlarını onlar da onca senesini vermiş okumak için daha sonra asgari ücret beğenilmeyince böyle dayılar kelime yapıyor biraz uykuluyum umarım saçma sapan bir şey yazmıyorumdur ?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ne işsizliği ya her yerde iş var diyenler yeni mezun mühendislik okumuş insanlar ayak işi yapmak istemiyor bu da biline.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jack gibileride bayılır bu adamın videolarına ( Sonuçta tek taraflı video çekiyor ve sadece eleştirenleri koyuyor çok nadirdir olumlu kişileri koyduğu videolarına. )
Ana akım medya da aynısını yapmıyor mu? Tek taraflı video da çekmiyor gayet her görüşten insanı koyuyor tabi muhalif düşünce fazlaysa adam napsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bir de şu Tüik nereden alışveriş yapıyor da enflasyon düşüyor, nerede iş buluyor da işsizlik düşüyor söylesin de oraya gidelim. Sayılarla oynayarak insanları kandıramazsınız, söylenenle çarşı pazardaki durum örtüşmüyor doğrusu.

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ana akım medya da aynısını yapmıyor mu? Tek taraflı video da çekmiyor gayet her görüşten insanı koyuyor tabi muhalif düşünce fazlaysa adam napsın.

Forumda ana akım medyadan haber veya link verip duyar kasan gördün mü ? Ama ana muhalif medyadan sürekli paylaşan bir iki kişi var. Bu adam 2-3 yıldır video paylaşıyor onun videolarına göre AKP öldü MHP bitti barajı aşamazlar oy alamazlar hepsi yalancı dolancı nasıl Erdoğan yüzde 52 oy aldı. Nasıl genel seçimler kazanıldı. Nasıl yerel seçimlerde belediye meclisleri hep AKP'de kaldı. ( Bu durumda nasıl muhalif düşünce fazla oluyor ? )