• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İso dosyalarını açmak?

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar iron man2 indirdim uzantısı .iso dur. poweriso, ultraiso, neroyu, kulandım yine yapamadım. ya dosya bozuk ya yapamadım. %100 işe yarayan bir program bilen varsa yardım etsin.

IsoBuster'ı deneyebilirsin. Buraya tıklayarak yükleme paketini indirebilirsin.

Yükleme paketiyle ilgili açıklama da tüm diller falan diyor ama eğer sorun yaşarsan, Türkçe dil paketini de buraya tıklayarak indirebilirsin.

Daha önce bu programı hiç denemedim ama duymuştum bayağı, belki işine yarayabilir.

ISO uzantılı dosyalar için bir ara PowerISO'yu kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Belki de dosya bozuktur veya programı kullanırken izlediğin adımlar yanlıştır.

Not : Program ücretli, benim linkini verdiğim yükleme deneme sürümüdür.

Dostum o fake gerçek değil indirdiğin dosya daha sağlam bir yerden indir r5 indirmişsindir r5 daha çıkmadı. TS piyasa da var.

Arkadaşım Winrar .iso uzantılı dosyaları açıyor haberin olsun. Öylece kolaylık açarsın.

Söylediğin bütün programlar ile rahat bir şekilde yapabilirdin. Muhtemelen indirdiğin dosyada sorun var.

Power iso ile aç olursa olur olmazsa umudu kes :D

o programların hiç biri işe yaramıyorsa dosyada sorun vardır. poweriso ile bugüne kadar açamadığım iso olmadı.cd-dvd yazma işini bile onunla yapıyorum :)

arkadaşlar iso dosyalarını çeşitli yazılımlar ve yöntemler aracılığıyla açabilirsiinz. benim önerim bu rehberde yer alan yazılımı ve yöntemleri kullanmak. birçok yöntem yer alıyor ama çoğu güncel olmadığı için sadece zaman kaybına sebep oluyor