İsminizi Didik Didik Edelim mi?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
ismididikle.gif

www.isimdidikle.com

Eğlenip, hoşça vakit geçirmek için, o kadar! Biz istatistikleri derlerken işi mümkün olduğunca ciddi yapmaya çalıştık ama siz yine de siteyi ciddiye almayın. Okuyun, eğlenin, bir arkadaşınıza haber verin, sonra da unutun gitsin. Sakın doktora tezinizde atıf falan yapmayın! :)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Verdiğin linkte senin nickine yönleniyo.. reklam mı yapıyosun olm.. :D

Aradığınız MYEFSANE kelimesini isim veritabanımızda bulamadık.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Verdiğin linkte senin nickine yönleniyo.. reklam mı yapıyosun olm.. :D

Aradığınız MYEFSANE kelimesini isim veritabanımızda bulamadık.

Pardon :) Dikkat etmemişim myefsane yi bakmak istemiştim :) Copy paste yaparken kendi aramamı eklemişim şimdi düzelttim :)

o_asy

Doçent
Reaksiyon puanı
0
..ilginç (ve tabii lüzumsuz!) bilgiler :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bulamadı benim ismimi

Aradığınız EMU kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın.
Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile EMU isminde kişi yok demek.
Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: EMU kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.
Bu durumda da EMU adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 27-08-2008 13:47 itibariyle 2,141'den az kişinin isminin EMU olduğu ve EMU isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
abi sizde nick aratıyosunuz :D ondan bulamaz tabi.. adı üstünde isimnizi yazın..

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
"Aradığınız RAZİEL kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın. Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile RAZİEL isminde kişi yok demek. "

Ee benim gerçek ismim :D Alla alla bulamıyo işte hıh

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Eğlenip, hoşça vakit geçirmek için, o kadar! Biz istatistikleri derlerken işi mümkün olduğunca ciddi yapmaya çalıştık ama siz yine de siteyi ciddiye almayın. Okuyun, eğlenin, bir arkadaşınıza haber verin, sonra da unutun gitsin. Sakın doktora tezinizde atıf falan yapmayın! :)
Vay be 34. sıradayım :smartass:

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Türkiye'de en çok kullanılan 14. isim

Revahak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hehehe benim ismim veritabanında yok:D
kimse ismimi didik didik edemez:devil:
hadi bakalım. İsmim Revaha didikleyene ödül:stuart:

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
"Aradığınız RAZİEL kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın. Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile RAZİEL isminde kişi yok demek. "

Ee benim gerçek ismim :D Alla alla bulamıyo işte hıh

Bebişcan napcan, bu işler böyle. :D:D "Bebişcan" diye arat bu arada.. :D

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bebişcan'da yokmuş Mervişim yaa :D tühh :(

InglorNenha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
didik didik demiş ama pek de didiklememiş en önemli şeyi atlamış :D
herşeyi yazmısda anlamını nicin yazmamıslar isimlerin ? :D

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Merviş'de yok Mervişcim yaa :D Beğenmedim siteyi hiç bişi bulamıyo :P

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hiç Sanmıyorum hiç bişi bulamadı yaa :D Site sahibini rencide edicem :D

yaresu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
guzel sıteymıs ya..şeyma 594 sıradaymıs

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence değişik bir site. Gerçekten ilginç bilgiler veriyor. Bir kereliğine de olsa bakmaya değer.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Kız ismi olarak Ayşe veya Fatmanın ezici üstünlükle en çok kullanılan kız ismi olduğunu düşünüyordum ama siteye göre en çok kullanılan kız ismi Özlem miş.

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kız ismi olarak Ayşe veya Fatmanın ezici üstünlükle en çok kullanılan kız ismi olduğunu düşünüyordum ama siteye göre en çok kullanılan kız ismi Özlem miş.
saçma özlem en çok mu kullanılıyor benim mesela hiç özlem diye tanıdığım yok

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
benim tanıdığım var hem de kız olmadığım halde. neyse ben de 5. sıraya oturmuşum . ama var mı aramızda mehmet ya bassın havasını şöyle 1 numara olarak. :)

yok böyle bişey ya özlem nerde diye bakarken ne göreyim ilk 14 hep erkek ismi.
bu anne babalar erkek ismi mi bilmiyor ne herkes aynısını vermiş oğluna. kız isimleri ise aynı olmasın diye hep değişik verilmiş herhalde.