İsmail YK - Psikopat - 2011 - Yeni Albüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
27818697464381503.jpg

20238697464381503-1.jpg

Albüm ile ilgili bilgiler

İSMAİL YK’NIN YENİ ALBÜMÜ PSİKOPAT YİNE ZİRVEYE OYNUYOR

Üst üste çıkardığı ve müzik listelerini altüst edip zirveye yerleşen albümlerindeki hit şarkılarıyla milyonların beğenisini kazanan İsmail YK, beşinci albümü “Psikopat' ile yeniden sevenlerinin karşısında.

Farklı imajı ve gündem yaratan hareketli şarkılarıyla küçük büyük herkesin beğenisini kazanan İsmail YK; iki yıl aradan sonra beşinci albümü “Psikopat" ile bomba gibi geliyor. Uzun süredir üzerinde çalıştığı ve 13 şarkının yer aldığı albümde 11 şarkının söz ve müzikleri İsmail YK'ya ait. Albümdeki tüm düzenlemeler de yine İsmail YK imzası taşıyor. Çıkış parçası "Sanane" ise, aşkı öne çıkaran sözleriyle dikkat çeken slow bir şarkı.

Bugüne kadar çıkardığı albümlerle satış rekorları kırarak yurtiçi ve yurtdışında büyük ilgi gören İsmail YK'nin beşinci albümü de yine Musicom etiketiyle piyasa sunulacak. İsmail YK albümü için “Bu albümde aşkı ve aşkın hallerini anlattım. Slow ağırlıklı bir albüm oldu. Beni sevenlere güzel bir yaz hediyesidir benden " diyerek duygularını dile getirdi.

Albümdeki Eserler

1. Artık Sen Benimsin
    Söz & Müzik: İsmail YK
  2. Yalnızım Tek Başıma
    Söz & Müzik: İsmail YK, Hasan Yurtseven
  3. Alıştım Sana
  4. Çatlatırım
  5. Sanane
  6. Psikopat
  7. Gülme Komşuna
  8. Duydum ki Çok Mutsuzsun
    Söz & Müzik: Hasan Yurtseven
  9. Oynatmaya Az Kaldı
  10. Onu Bana Hatırlatmayın
  11. Doğum Günün Kutlu Olsun
  12. One Minute
  13. Yalnızım Tek Başıma (Remix)
  14. Albüm Özetleri

EsenShop

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Sadece bu adama değik, bunu dinleyenlere de kıl oluyorum yanlış anlaşılmasın ama cidden böyle! Hatta sitenin güvenliğinden bir arkadaş da şöyle diyor; Olur mu abi ya, İsmail YK'yı arabada son ses veriyorum tüm kızlar bakıyor. Bende ona "Bence senin düşündüğün gibi değil, benim düşündüğüm gibi düşündükleri için bakıyorlar" dedim. Sanırım doğru.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Türk toplumundan umudumu kesmeme sebep olan iki şeyden biri bu adam diğeri İvedik midir nedir o!

Bir ülkede en çok dinlenen kişi bu en çok izlenen film o ise...

Bu toplum hakkında umut verecek bir emare yoktur...

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sadece bu adama değik, bunu dinleyenlere de kıl oluyorum yanlış anlaşılmasın ama cidden böyle! Hatta sitenin güvenliğinden bir arkadaş da şöyle diyor; olur mu abi ya, İsmail yk'yı arabada son ses veriyorum tüm kızlar bakıyor. Bende ona "bence senin düşündüğün gibi değil, benim düşündüğüm gibi düşündükleri için bakıyorlar" dedim. Sanırım doğru.
+1 =d

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
albüm adına gel ruh halinimi yansıtıyo hemşerim :D