İşletim Sistemine Yanlışlıkla Format Atılmış

mosswanted11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İİ Bayramlar...

İşletim sistemine yanlışlıkla format atılmış ve müşterimizin bütün bilgileri silinmiş biz bunu geri getirmeye çalıştık ama bütün bilgileri kurtaramadık "bad copy" programı ile çalışan bir program varmış bu iki program birlikte çalıştırıldığında bütün bilgiler kurtarılıyormuş ben bu programı bulamadım ve sdn nin geniş ağından yararlanamak ve buranın tecrübeli moderatörlerinden yardım istiyorum yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
bilmedigin iste calisiyorsun. ozaman herkes tamir isiyle ugrassin bence sen ekmek firininda felan calis dostum daha kolay o isler

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok kötü bir üslub bu, ve saçma:@

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Bilgiler müşteriniz için çok önemli ise bırakında bu işi uzmanlar yapsın. Ayrıca kazuya arkadaşıma katılmamak elden değil artık herkez bilgisayarcı oldu :) dediğim gibi bırakın profesyoneller halletsin yoksa hem sizin başınız hemde müşterinizin başı ağrır siz cebinize 3 kuruş para atcam derken :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bad Copy programı sabit disklerden veri kurtarmaz. Sadece bozuk DVD/CD, usb disk ve hafıza kartından veri kurarır.

Ayrıca on track easy recovery yazılımı ile verileri kurtarabilirsiniz.

Not: Yazılım %100 verilerinizi kurtaracağı anlamına gelmez. Bazı bilgilerinizi de kurtarabilirsiniz. Eğer yazılım ile kurtaramaz iseniz bu işi profesyonel olarak yapan kişilerden yardım alınız ve daha fazla uğraşmayınız.

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sana tavsiye bırak işi ustasına
yani bir yazılım şirketine başvur...

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bence polise ver, onlar halletsin. deki adli davalarla ilgili dosyalar olma ihtimali var de :D hani ergenekon davalarında dosyaları çıkarıyolarya :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bir şey diyeceğim ancak işletim sistemine nasıl yanlışlıkla format atılır hala kavrayabilmiş değilim:D

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bir şey diyeceğim ancak işletim sistemine nasıl yanlışlıkla format atılır hala kavrayabilmiş değilim:D

Gerçekten arkadaşıma katılmamak elde değil :D :D

Format atmak için gidip işletim sisteminin CD'sini bulup kasıtlı olarak format atman lazım yanlışlıkla demişsin bide.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
bence polise ver, onlar halletsin. deki adli davalarla ilgili dosyalar olma ihtimali var de :D hani ergenekon davalarında dosyaları çıkarıyolarya :)

Format atmak için gidip işletim sisteminin CD'sini bulup kasıtlı olarak format atman lazım yanlışlıkla demişsin bide.
:D Sakin olunnn adam yazalı 1 ayı geçmiş ortadan kaybolmuş,sizin bu yazıları da görünce daha da gelmez:D:lol:

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19

bn okuldayım (maalesef ankarada değil) bize misafir gelmiş bir yaramaz bi cokcuları var geldigimde bi baktım pc felç cd romda da format cd si var pc yarın satte zor actım :D

yani olabiliyor