Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slax Linux'u öneririm.. Windows olark da Windows 98 öneririm.. Eğer ram miktarın biraz daha fazla olsaydı xp kullanabilrdin.. Ayrıca çeşitli yollardan bulabileceğin kırpılmış xp versiyonlarını da deneyebilirsin..
edit: o sistemde oyun vs oynamayacağına göre linux kurmak en mantıklısı.. slax, puppy veya ubuntu netbook remix'i öneririm..
Sana tavsiyem linux kurman olacak. Çok hafif linux dağıtımları var. Biraz bilgin varsa XFCE veya LXDE masaüstü kullanan bir linux dağıtımı kur çünkü bunlar Gnome ve KDE'ye göre inanılmaz derecede hızlıdır.
Ayrıca Ubuntu'nun Ekim ayında çıkaracağı Lubuntu'yu da beta olarak deneyebilirsin. LXDE masaüstü ortamı kullanır. Belleğin sadece 40 Mb'ını kullanıyor. Görsel olarakta mükemmeldir.
Bendede bir tane P2 450, 128mb ram, 2.1 gb harddiskli bilgisayar var. Linux denemelerimde kullaniyorum. Diger Linuxcu arkadaslar gibi bu konuda cok iyi bir bilgiye sahip degilim, benimkisi deneme amacli ama tavsiyem Slax yada Puppy Linux olabilir. Bendeki makinada bu iki surum ile Internet vb uygulamarda cok iyi sonuc aldim.
Pardus kurma ağır biraz. Bir arkadaşım vardı böyle düşük sistem sahibi. Pardus kurduk olmadı bir ara Zenwalk kurdum şimdi her gördüğünde teşekkür ediyor bana.
Çok hafif, güzel ve sorunsuz bir sistem. Ayrıca kodekler falan yüklü geliyor hiç takılmazsın.
Türkçe sitesi yok ama sistem Türkçe. Kullanımı kolay.