Windows da kalmanız lazım. UNIX ve türevleri oyun konsunda zayıflar.Windows kullanıyorum fakat işletim sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. PC'den oyun oynuyorum fazla OS işletim sistemine sıcak bakmıyorum. Siz ne öneririsiniz ?
Peki oyun oynamasam sizce hangi işletim sistemi ?Windows da kalmanız lazım. UNIX ve türevleri oyun konsunda zayıflar.
League Of LegendsHangi oyunları oynuyorsunuz? Eğer o oyunlar sadece Windows'ta çalışıyorsa değiştirme. Ama sistem düşük, kasıyor vb. ise sistemini bilmediğim için ona yorum yapamayacağım.
Bilgisayarınızın özellikleri nedir? Ona göre yorum yapalım. Yoksa yanlış bilgi falan vermiş oluruz.Yani peki oyun olmasa normal kullanım için ne tavsiye edersiniz ?
Peki oyun oynamasam sizce hangi işletim sistemi ?
Bilgisayarınızın özellikleri nedir?Windows kullanıyorum fakat işletim sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. PC'den oyun oynuyorum fazla OS işletim sistemine sıcak bakmıyorum. Siz ne öneririsiniz ?
İntel Core i7 9700k yeterli mi ?MacOS kurabilirsiniz işlemciniz intel ise tabi sisteminizin de güçlü olması gerekiyor.
Windows kullanıyorum fakat işletim sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. PC'den oyun oynuyorum fazla OS işletim sistemine sıcak bakmıyorum. Siz ne öneririsiniz ?
Peki bu oyunlarda iyi performans alırmıyım ?Windows'ta kalın. Ama MacOS'a geçecekseniz MacOS'taki oyunlara burdan bakabilirsiniz Steam'deki macOS ürünleri
Bu arada LOL'de oynanıyor MacOS'ta
Bence windows ta kal çünkü çoğu oyun windows ta zaten boşuna mac e geçme macOS oyun için değil iş için bir işletim sistemi diye biliyorumPeki bu oyunlarda iyi performans alırmıyım ?