İşletim sistemi hatası

mustafaaa_orhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar sitede 5800 a program yardımıyla sybian anna yüklenebileceğini söylüyorlardı hatta anna'ya çevrilmiş bi telefonun resimleride vardı. 5800 ve N97 arasında heryerde fark olmadıgını görüyordum ve bende denemek istedim hersey gayet yolunda gidiyordu telefonu hackledım sonra "JAF" programı ile işletim sistemini değiştirmeye başladım çok güzel ilerliyordu ve o an explorer dondu ve işlem yarıda kaldı explorer'u kendıne getırmek ıcın cok ugrastım hatta 15-20 dk bekledım işlem bitsin diye sonra bilgisayarda dondu ve kapatmak zorunda kaldım bilgisayarı tekrar acıp aynı işlemi tekrarlamayı düşünüyordum ama N97'yi bilgisayara taktıgımda usb baglandı sesi geliyor ve 2 saniye sonra usb bağlantısı koptu sesi geliyor 2 gündür aynı sekılde baska programlara basvurdum ama telefon acılmıyorda.Telefonla bilgisayar bağlantısı kopmasa belki birşeyler düzelecek "navifirm_maxicep_com" programı ile n97 nin orjinal işletim sistemi dosyalarını indirdim ve geriye bi tek telefonun bilgisayara bağlı kalması oldu bu sorunu çözebilir miyim yada bu sorun çözülecek bir konu ama beni aşar mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu arada hard format felan hepsini denedim içinde kendi dosyaları olmadığı için yemiyor

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
arkadaşım bildiğim kadarıyla phoenix ile atabilirsin orjinal son sürümü. tabi eğer cihazda donanımsal bir problem oluşmadıysa.

crazygamercagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım bence böyle sorunlarla hiç uğraşma çünkü eskiden bendede nokia 5800 vardı aldığım zaman güzel olduğunu sanıyordum ancak telefonun bazı kötü özellikleri mesela bütün yaptıklarını hafıza kartıyla yönetmesi çok büyük bir sorun.Eyer bir birey kendine akıllı telefon almak istiyorsa bu telefonu yani 5800 tercihiniz olmasın:)