İşletim Sistemi Cd si Olmadan Format Atmak

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Makinaya restart atın.ctrl + f11 tuş kombinasyonuna sürekli basın.Recovery iletisini gördüğünüzde tuşları bırakın.Siz tuşları bıraktığınızda sistem kendine format atmaya başlayacaktır.Bu şekilde atılan format tüm bölümlenmiş alanları temizler kurulu olan driverlar işletim sistemi hepsi sıfırlanır.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu söylediğin yeni sistemlerde mevcut eski sistemlerde böyle birşey yok.

Ayrıca harddisk tamamiyle formatlarsan hardformat atarsan bu dediğini de yapamazsın.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
erol_1982 dedi ki:
Bu söylediğin yeni sistemlerde mevcut eski sistemlerde böyle birşey yok.

Ayrıca harddisk tamamiyle formatlarsan hardformat atarsan bu dediğini de yapamazsın.

Zaten Kimse eski sistem kulanmıyor varsada %5 6 kullanıyordur Önerilerin için tşkler .

sideffect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl yani? Ben pek anlayamadım.Peki bunun pc'ye bir zararı y0kmu?İnsanlar boşunamı bu kadar proğram çıkarıyorlar Veya xp cd'si arıyorlar?

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Nasıl yani? Ben pek anlayamadım.Peki bunun pc'ye bir zararı y0kmu?İnsanlar boşunamı bu kadar proğram çıkarıyorlar Veya xp cd'si arıyorlar?

Olsaydı Yazardık Yada SOrun Olsaydı Paylaşmazdık Rahat Rahat Kullana bilirsin.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
adamda recovery yoksa hiç bi işe yaramaz.ayrıca dediği gibi LLF yapan birinin recovery 'si kalmaz

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bunuyazan arkadaşımız 0ReiS0'nun sanırım laptop'u var ve yeni laptopların çoğununun hardd diskinin gizli bir bölümünde ilk açıldığındaki sistem imajı saklı duruyor ve bilgisayar ilk açılırken CTRL + F11 gibi tuş kombinasyonlarına basınca imaj yükleme olayı aktif oluyor ve sistem ilk geldiği hale dönüyor. Her laptopta tuş kombinasyonu farkeder ve sadece laptoplarda var bu hazır yükleme özelliği. Masaüstü bilgisayarlar için manuel olarak yapılması gerekir. Arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bunuyazan arkadaşımız 0ReiS0'nun sanırım laptop'u var ve yeni laptopların çoğununun hardd diskinin gizli bir bölümünde ilk açıldığındaki sistem imajı saklı duruyor ve bilgisayar ilk açılırken CTRL + F11 gibi tuş kombinasyonlarına basınca imaj yükleme olayı aktif oluyor ve sistem ilk geldiği hale dönüyor. Her laptopta tuş kombinasyonu farkeder ve sadece laptoplarda var bu hazır yükleme özelliği. Masaüstü bilgisayarlar için manuel olarak yapılması gerekir. Arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim.

Laptop Um yok Kulanmam da ama 200 Masaüstü bilgisayarım var:)

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Masaüstü bilgisayarlarda söylediğin özellik yok. Goback türü programlar o işi yapıyor belki o tür birşey kullanıyosundur. yada HP gii bir firma ürettiği masaüstü pc'ler için böyle bir özellik eklediyse bilemem.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Masaüstü bilgisayarlarda söylediğin özellik yok. Goback türü programlar o işi yapıyor belki o tür birşey kullanıyosundur. yada HP gii bir firma ürettiği masaüstü pc'ler için böyle bir özellik eklediyse bilemem.

Norton Ghost kulanıyorum ve deep freeze.

deli.bekir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar benim crea nu5 54e serisi vista sistemli laptobum var ama format cdsi boş çıktı ve belirli bir süre kulladıktan sonra kayıt defteri devre dışı kaldı ve masaüstü açılmıyor cd boş olduğu için format atamadsım nasıl yapabilirim yardımcı oursanız çok memnun olacağım teşekkürler

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar benim crea nu5 54e serisi vista sistemli laptobum var ama format cdsi boş çıktı ve belirli bir süre kulladıktan sonra kayıt defteri devre dışı kaldı ve masaüstü açılmıyor cd boş olduğu için format atamadsım nasıl yapabilirim yardımcı oursanız çok memnun olacağım teşekkürler
Kardes ilk Once Bi Format indir interneten iso olucak ama sonra deamon tools lite kur . Yapmasan buna bakip Ayarla Sonra Format atablrsn Atmasini bilyirosan Atmasinn Bilmiyorsan atma .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa ardaşlarr lütfen brisi yardım etsinn yksa artk delrcemm bnm pc masaüstü vestel xp format cdm ykk atamiorum değisk yazılar ckıyoo ykmuu bna qüzlce anltcak yardm edicek brisii yaaaa :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkdaşlar bu formato recovery i interneten indirip kurup yapsak formatı olurmu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
windows 7 leptop acamıyom başlangıcda şifre istiyo unttum şifreyi nasıl acacam güvenli modda bile şifre istiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim asus k53s laptop'um var.. bi arkadaşın kötü tavsiyesi sebebiyle ilk aldığımda açılışta ctrl f11 e bastım ekran gidip geldi.. daha sonra normal açıldı ama daha sonraki açılışlarda yaklaşık olarak 90 saniyede açılıyor .. ilk aldığımda 10-12 saniyede açılıyodu bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin ... işletim sistemi windows 7 home premium ... i5 ..nvida 2gb gt540m...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
masaüstünü 180 derece dönebilen prizma ekran yapmışlar. bir türlü kurtulamıyorum. nasıl yok edebilirim. mause her yanlara dokunduğunda ekran hemen küçülüyor. iki kere tıklandığında eski haline dönüyor çalışmaya devam ediyorsun. yardımcı olursan sevinirim.