İşler Güçler'in final tarihi belli oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Yazık oluyor bunca emeğe...

Star TV ekranlarında yayınlanan 'İşler Güçler' dizisinin son bölümünün saat 23.53'te başlaması tepki çekti.

90083-yazik-oluyor-bunca-emege-190-130.jpg

Bu sezon final yaparak ekranlara veda edecek olan İşler güçler dizisi , salı akşamları Survivor ın arkasından geç saatte yayınlanması izleyicilerin ve dizinin oyuncularının tepkisini çekti. İşler güçler de Salih Abi karakterini canlandıran Burak Satıbol , Twitter hesabından dizinin geç başlamasını eleştirdi.

Satıbol , "23.53 de dizi mi başlar arkadaş , kim izleyecek bunu? Ben mi anlamıyorum bu işten bilmiyorum. Ama Yazık oluyor bunca emeğe onu biliyorum" diyerek tepkisini ortaya koydu.

20130523-01053492.bmp

Kaynak

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
leyla ile mecnun'u izleyen arkadaşlarıma diyordum ne anlıyorsun bu diziden diye. sonra bende basladım, devam ediyorum.

bi ara işler güçler izliyordu bütün çevrem izliyim dedim buna bi alışamadım, final yapyırmuş zaten

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
o kadar kufur etmeye dag olsa dayanmazdi, son bolumlerin hepsinde sirf kufur etmek icin kufur ediyorlar. en son yasli rusteme bile kufur ettirtiler.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Küçük izleyenlerini çok etkileyen bir komedi dizisi bence dedikleri gibi komedi bitti dizi final.

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hakikaten yazık oluyor emeklerine o kadar geç başlatılması açısından izlenme oranı düşüyordur ama sebep bu da olabilir başka birşeyde ama bitmeyeydi iyiydi :(

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]İŞLER GÜÇLER'İN FİNAL BÖLÜMÜNE SÜRPRİZ KONUKLAR![/h]
[h=2]Önümüzdeki salı final yapacak olan diziye hangi ünlü sanatçılar konuk oluyor?[/h]
fb0_0028f.jpg

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in paylaştığı "İşler Güçler" önümüzdeki salı günü final bölümüyle ekranlara gelecek.

Ahmet Kural twitter hesabından final bölümüne Ünlü oyuncu Ferhan Şensoy, yönetmen Zeki Demirkubuz ve şarkıcılar Fettah Can ile Gökhan Türkmen'in konuk olacağını duyurdu.

Kaynak

boa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
40 final 41 erol ile ibrahim filmi bastan sona diyeydi galba

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
'İşler Güçler'de sürpriz final!

‘İşler Güçler’ bu hafta final yapıyor. Özel bölüm ise 4 Haziran’da ekranlara gelecek.

90323--isler-gucler-de-hikaye-mutlu-sonla-mi-bitecek-190-130.jpg

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz’in başrolünü paylaştığı Star TV dizisi 'İşler Güçler' 28 Mayıs Salı akşamı 40. bölümüyle final yapacak. Dizinin 4 Haziran Salı günü ise özel bir bölümü yayınlanacak.

Dizi, "Bazı hikayeler mutlu sonla biter ama sadece bazıları" diyerek ve bir de sürprizle son buluyor.

Gerçek final bu hafta!
Dizinin tanıtımlarında ise finale 2 bölüm kaldığının söylenmesine rağmen, dizinin gerçek finali bu hafta yayınlanacak.

Oyunculardan Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Burak Satıbaol dizinin bu Salı yayınlanacak bölümün final olduğunu ise Twitter’dan duyurdu.

Bir de bonus bölüm var
Dizinin takipçilerine bir de sürprizi var. Dizinin yönetmeni ve senaristi Selçuk Aydemir, İşler Güçler'in 04 Haziran'daki bölümünde ise Erol ve İbrahim'in filminin bonus bölüm olarak yayınlanacağı açıkladı.

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz’in başrolünü paylaştığı İşler Güçler 04 Haziran Salı özel bir bölümle ekrana veda edecek.

Veda zamanı
Oyuncular sürprizlerle dolu final bölümünü çektikten sonra set ekibi ve oyuncular vedalaştı. İşler Güçler'in final bölümüne ünlü şarkıcılar Fettah Can ve Gökhan Türkmen ile daha önce dizide rol alan Büşra Pekin de rol alacak.

[video=youtube;k7zFX_7O59c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k7zFX_7O59c[/video]

Kaynak

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
İşler Güçler'in vedası sürprizlerle doluydu!

Star TV'de bir sezondur yayınlanan sevilen dizi İşler Güçler, ekran macerasına son noktayı sürprizlerle koydu.

103188_2.jpg

Hikaye sonlandı!

İşler Güçler, Salı akşamı yayınlanan 40. bölümüyle final yaptı.

41. bölüm de var!

Dizinin önümüzdeki ekrana gelecek olan 41. bölümü ise sadece Erol ve İbrahim'in filminden oluşacak.

Şensoy fırtınası

İşler Güçler'in son bölümünde usta oyuncu Ferhan Şensoy fırtınası da esti.

Varsayalım İsmail'in dönüşü!

Ferhan Şensoy'un unutulmaz karakteri 'Varsayalım İsmail' yıllar sonra ekrana geri dönmüş oldu. Varsayalım İsmail rolüyle diziye konuk olan Ferhan Şensoy son bölüme damgasını vurdu.

İşler Güçler'e final bölümüne yönetmen Zeki Demirkubuz ve şarkıcılar Fettah Can ile Gökhan Türkmen de konuk oldu.

İşte dün gecenin özeti:

İşler Güçlerde hikaye mutlu sonla mı bitecek?

Belgesel olmadı, dizi olacak gibiydi potadan döndü, son umutları olan filmleri hüsrana dönüşmek üzere…

Birbirlerinden başka hiçbir şeyleri kalmayan Ahmet, Murat ve Sadi kariyerlerine değil birbirlerine sıkı sıkı sarılmaya niyetli.

“Biz hiçbir zaman ayrılmayacağız değil mi kardeşim” diye sorabilecek kadar dostlarını kaybetmekten ölesiye korkanların dizisi İşler Güçler; “Bazı hikayeler mutlu sonla biter ama sadece bazıları” diyerek, final yapıyor.

Kaynak

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bitmesine üzüldüğüm bir dizi daha.Adamlar harbiden özgün ve gerçekçi işler yapıyorlardı :D