Yardım İşleminiz gerçekleştirilemedi. Play bakiyeniz yalnızca türkiye içinde kullanılabilir. hatası

enes0001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
google play bakiyemle free fire da elmas almak istedim fakat "işleminiz gerçekleştirilemedi. Play bakiyeniz yalnızca türkiye içinde kullanılabilir." uyarısı aldım yardım edermisiniz hesap türkyiede yurt dışı bir etkileşimim yok. Ben geri ödeme yapmıştım acaba onla alakalı bişeyler olabilrimi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220705-151023_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20220705-151023_Google Play Store.jpg
    38.6 KB · Görüntüleme: 174
  • Screenshot_20220705-092643_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20220705-092643_Google Play Store.jpg
    26.7 KB · Görüntüleme: 121

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Google play store'nin ayarlarında ülke değiştirme seçeneği olacaktı,orayı kontrol eder misin?

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
türkiye olarak gözüküyor.
Aklıma gelen başka bir çözüm yolu yok,google desteğe mail atabilirsiniz ya da internette iyice araştırabilirsiniz.Mutlaka çözümü vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide telefonun ayarlar kısmında hngi bölge seçili onada bakar mısın?

enes0001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aklıma gelen başka bir çözüm yolu yok,google desteğe mail atabilirsiniz ya da internette iyice araştırabilirsiniz.Mutlaka çözümü vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide telefonun ayarlar kısmında hngi bölge seçili onada bakar mısın?
ben baya araştırdım zaten heryerden baktım net bir çözüm yok google a yazıp atamasını sağlayabiliyoruz ama hedbı kapatıyorlarmış o yüzden yapamam bide bölge işine gelirsem ben zaten önceden yüklüyordum aynı şekilde hiç bi sorun çıkmıyordu ama ne olduysa kardeşimin yaptığı ödemeleri iade etmemle oldu. İade ücreti geldi fakat bu oldu.

redpwnz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
google play bakiyemle free fire da elmas almak istedim fakat "işleminiz gerçekleştirilemedi. Play bakiyeniz yalnızca türkiye içinde kullanılabilir." uyarısı aldım yardım edermisiniz hesap türkyiede yurt dışı bir etkileşimim yok. Ben geri ödeme yapmıştım acaba onla alakalı bişeyler olabilrimi?
Vpn'yi açık unutmuş olmalısın.