İşlemcimin ısısı 125 derece

combocuahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demin işlemci fanını temizliyim dedim işlemci bacaklarını kırdım 3 tanesi kırıldı 1 tane sağlam var tek onu oturttum ve diğerleri takılmıyor kasayı yan çevirdim fan kaymasın diye yoksa pc açılıp kapanıyodu kasa düz olduğunda.
demin bi işlemci derece bakayım dedim ve sonuçlar kötü oyun kapalıyken 84 derece açıkken 125 derece oluyor glaciarstars 1110 slient diye saçma bi casperın koyduğu fan işte ne yapıcaz :) şimdi ben yazın sistem topluyacağım içinde i5 4460 olacak

yakında alacağım işlemci i5 4460
şimdi ki işlemci i3 @550 3.2 ghz

http://www.vatanbilgisayar.com/cool...511561366am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html
fanını almayı düşünüyorum i3 soketi 1156 , fana uyuyor ama i5 4460 soket 1150 buda fandaki soketlere uymuyor
fanın özelliklerinde gözükmüyor sizce uyumlumu

ve 2 tane programda sıcaklığı ölçtüm farklı gösteriyor

MertCanK.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elindeki işlemci hiç te fena bir işlemci değil büyük intelin bu kadar ısınacağını sanmıyorum büyük ihtimalle soğutucusu gitmiştir yenisi ve ya bakımı yapınız arıca işlmeci o kadar ısınınca pc kapanması lazım.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
elindeki işlemci hiç te fena bir işlemci değil büyük intelin bu kadar ısınacağını sanmıyorum büyük ihtimalle soğutucusu gitmiştir yenisi ve ya bakımı yapınız arıca işlmeci o kadar ısınınca pc kapanması lazım.
Zaten gittiğini yazıyor ya arkadaş 4 ayaktan 1'i ile tutturup yerçekimi ile idare ede(mi)yor. Bu şekilde fazla çalıştırma, bir an önce soğutucuyu al, termali de ne fazla ne az sür.