0-1000Bütçeniz ne kadardır?
GT 710 ya da GT 730 alabilirsiniz.yardımcı olursanız sevinirim 2. el 750ti almayı düşünüyorum işlemci kaldırır mı veya önderdiğiniz ekran kartları var mı uygun bütçeli
Onlar iyimi birde 750 ti işlemci kaldırırmıGT 710 ya da GT 730 alabilirsiniz.![]()
İşlemci nin tam modeli nedir?yardımcı olursanız sevinirim 2. el 750ti almayı düşünüyorum işlemci kaldırır mı veya önderdiğiniz ekran kartları var mı uygun bütçeli
Hayır, darboğaz yapacaktır.Onlar iyimi birde 750 ti işlemci kaldırırmı
Bu Intel® Core™ i3-530 İşlemci (4M Önbellek, 2.93 GHz) Ürün Teknik Özellikleriİşlemci nin tam modeli nedir?
Önerdiğiniz ekran kartları GTA vb. oynatırmıHayır, darboğaz yapacaktır.
Evet.Önerdiğiniz ekran kartları GTA vb. oynatırmı
Efendim yukarda 750 ti darboğaz yapar dediler amaGt 710, 730 falan almayın sakın. Para verilmez onlara. Gt1030, 750ti, rx 550 gibi kartlara bakın.
Yapar ama bu kullanamazsın demek değil , sadece kart gücünü gösteremez.Efendim yukarda 750 ti darboğaz yapar dediler ama
Yani ne demek bu GTA 5 felan oynayamazmıyımYapar ama bu kullanamazsın demek değil , sadece kart gücünü gösteremez.
Darboğaz yaşatacağı için, evet.Yani ne demek bu GTA 5 felan oynayamazmıyım
O zaman 750ti neden önerdi kiDarboğaz yaşatacağı için, evet.![]()
Evet, darboğaz yaşatmaz AMD Radeon R7 240.GT730 öneririm de , @EFI Shell sence R7 240 kaldırır mı ? O da zamanında gayet F/P idi.