Darboğaz olabilir.nvdia geforce 7300le ekran kart
4gb ram
2.9ghz
Pentium(r)Dual-core E6500 işlemci bir sisteme sahibim bu sisteme gt730 taksam sıkıntı çıkarırmı valorant sabit 40 fps oynatırmı
dDarboğaz olabilir.
Performans artışı elbette olur, VALORANT da oynarsınız.peki hiç performans artışı olmazmı mesela 7300le valo gta 5 gibi oyunları çalıştırmıyor bunu taksam yine aynı şekilde açmazmı yoksa açar ama fps mi düşük olur
d
Bence de abi ama ben olsam bu sisteme pek yatırım yapmazdım.FPS artışı tabi ki olur ama,@ThorJ un da yazdığı gibi bi miktar darboğazda yapar. Anakart müsaitse, 2 el bi 4 çekirdek arayın.
Bütçesi çok dar olan bazı üyelerimiz de var. Yanlış anlaşılmasında ,bu tür makinalara sahip kişiler için tek mantıklı çözüm bu olabiliyor. Tabiri caizse,3-5 kuruşla pc yi, biraz adam edebiliyorlar. Yoksa ,tabi ki değmez.Bence de abi ama ben olsam bu sisteme pek yatırım yapmazdım.
Aynen öyle abi. Arkadaşın anakart modelini alabilirsek iyi olacak sanki.Bütçesi çok dar olan bazı üyelerimiz de var. Yanlış anlaşılmasında ,bu tür makinalara sahip kişiler için tek mantıklı çözüm bu olabiliyor. Tabiri caizse,3-5 kuruşla pc yi, biraz adam edebiliyorlar. Yoksa ,tabi ki değmez.
MSIcpu z programını indir ve kur. aç. Üstte mainboard yazan yere tıkla . Anakartının özellikleri ,modeli çıkar. Oem bi anakart değilse,iş çözülür.
CPU-Z | Softwares | CPUID
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...www.cpuid.com
hocam rica etsem benim konumada bir bakabilir misiniz ?Q9000 serisi desteğini pek bulamadım Garanti olması için Q8000 serisi ,4 çekirdek bi işlemci alırsan,makina çok performans artışı sağlar. GT 730 hafif bile kalır.