_burakekinci
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
arkadaşlar ryzen 3 4300ge işlemci ve gigabyte b450m s2h anakart aldım bunlar sanırım birbirine uymuyormuş ne yapmam gerek alalı 2 gün oldu iade edebilirim
F60 BIOS sürümü ile çalışması gerekiyor. Doğrudan işlemcinin desteği anakartın sayfasında bulunmasa da çalışması lazım. Başka bir işlemci ile son BIOS sürümünü atmayı deneyebilirsiniz. Sonrasında işlemciniz ve anakartınız büyük bir ihtimalle çalışacaktır.arkadaşlar ryzen 3 4300ge işlemci ve gigabyte b450m s2h anakart aldım bunlar sanırım birbirine uymuyormuş ne yapmam gerek alalı 2 gün oldu iade edebilirim
Eğer çalışmazsa iade alırlar mı? Birde bende işlemci yok bilgisayarcı ne kadar alır piyasadan haberiniz var mı?F60 BIOS sürümü ile çalışması gerekiyor. Doğrudan işlemcinin desteği anakartın sayfasında bulunmasa da çalışması lazım. Başka bir işlemci ile son BIOS sürümünü atmayı deneyebilirsiniz. Sonrasında işlemciniz ve anakartınız büyük bir ihtimalle çalışacaktır.
Maksimum 50 TL alır diye düşünüyorum. Eğer kazık bir yer değilse daha da az alabilir. Eğer uyumsuzluk devam eder ise 15 gün içerisinde hiç bir nedeni bile olmaksızın iade etme hakkınız vardır.Eğer çalışmazsa iade alırlar mı? Birde bende işlemci yok bilgisayarcı ne kadar alır piyasadan haberiniz var mı?
Anakartın bios sürümünü, bilgisayarcıya götürüp yükselt.arkadaşlar ryzen 3 4300ge işlemci ve gigabyte b450m s2h anakart aldım bunlar sanırım birbirine uymuyormuş ne yapmam gerek alalı 2 gün oldu iade edebilirim
Ne kadar alırlar bilgin var mı?Anakartın bios sürümünü, bilgisayarcıya götürüp yükselt.
3000 seri bir işlemci takıp, 10 dk. içinde güncellerler. Bana kalsa para almam da ben, bilgisayarcıyı bilmiyorum vallahi.Ne kadar alırlar bilgin var mı?
hocam peki neden sırayla diyelim ki f50 sürümü var direkt f61 e yükseltse olmaz mı?3000 seri bir işlemci takıp, 10 dk. içinde güncellerler. Bana kalsa para almam da ben, bilgisayarcıyı bilmiyorum vallahi.
Yalnız bilgisayarcıya söyle sürümünü kontrol etsin ve anakartın o anki sürümünün bir üstünden başlayarak, sırayla son sürüme kadar güncellesin.
Bilmiyorum ama eskiden bir güncelleme vardı, şu güncellemeyi yapmadan bu güncellemeyi yapmayın diyordu site.hocam peki neden sırayla diyelim ki f50 sürümü var direkt f61 e yükseltse olmaz mı?
Bilgisayarcıya yaptıracağımB450 uyumlu bir işlemci al ucuza, F60 ve üstü bios sürümüne güncelle daha sonrasında 4300GE'yi tak ve keyfine bak.
Aman dikkat et, ram gibi bileşenleri çalmasın daha sonra Bios'a gir ve X.M.P ayarını aç veya A-X.M.P, profile 1'i seç.Bilgisayarcıya yaptıracağım
Sadece anakartı götürsem olmaz mı?Aman dikkat et, ram gibi bileşenleri çalmasın daha sonra Bios'a gir ve X.M.P ayarını aç veya A-X.M.P, profile 1'i seç.