Kuvvetmira
Profesör
Arkadaşlar bu sıcaklık çok fazla değilmi bilgisayarı yeni açıyom 10 dkka sonra böyle oluyor bir ara fanı çıkartıp takmıştım tam oturmadımıki onuda bilmiyom ne yapayım zararlımı bu derece ?
Arkadaşlar bu sıcaklık çok fazla değilmi bilgisayarı yeni açıyom 10 dkka sonra böyle oluyor bir ara fanı çıkartıp takmıştım tam oturmadımıki onuda bilmiyom ne yapayım zararlımı bu derece ?
Termal macun sürmedim
Stok fan mı? Fan tam oturmamış işlemciye
Aynen öyle olmuş şimdi oturdu bakalım ne olacak yine ısınırsa termal macun alacağım![]()
Termal macunu sürmezsen islemcin muhtemelen yanacak. Atesle oynuyorsun
Alacagin sey en fazla 6-7 TL, o da siringasiyla beraber.. Bosuna sürmemisler onu islemcinin üstüne.
Aynen öyle olmuş şimdi oturdu bakalım ne olacak yine ısınırsa termal macun alacağım![]()
Tamamdır kardeş 50 derece şimdi ama termal macun alırım bir araDemekki tam otutturmak önemliymiş,Şans eseri bakıyım dedim ısıya 90 dereceydi iyiki bakmışım
![]()
Zten ygsye çalışıyorum 2 hafta kaldı sonra kasa bile değiştirebilirim bakalım duruma göreSuan iyi gibi görünüyor, ama oyun oynadiginda veya video izlediginde muhtemelen islemci daha cok isinacak.