Yardım İşlemci performansı arttırma modu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emoli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gtx 1650 i511400h bir acer nitro an515-57 im var. bazı iyi işlemci gerektiren oyunlarda işlemci performansı arttırma modu kullanmam gerekiyor. bende verimli etkin modunu seçtim . fps çok iyi fakat yazın bilgisayarım ısınır mı bilmek istiyorum.

skyzen843

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
uzun süre kullanımda sorun yaşarsın yaz kış farketmez

emoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun süre kullanımda sorun yaşarsın yaz kış farketmez
soğutucu takılı halde bile mi bir de normal kullanımda (oyun oynamıyorken) işlemci normal hızında, oyun oynarken işlemci biraz daha yüksek yapma modu varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem ısınmasını istemiyroum hemde performans istiyorum

ek olarak benim bilgisayarımın kardeşiminkindenı tek farkı onun bilgisayarının işlemcisi ryzen 5 5600h benimki intel i5 11400 h onda ısınma sorunu olmuyor bendede olmaz diye düşünüyorum

Son düzenleme:

skyzen843

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
oyunlarda genelde işlemciden ziyade ekran kartının performansı etkili olur. ndivia geforce experience indirip ekran kartının güncel driverlarını yükle. ardından ndivia control panel'den oynadığın oyuna göre ekran kartının performans ayarlamalarını yapabilirsin.

emoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunlarda genelde işlemciden ziyade ekran kartının performansı etkili olur. ndivia geforce experience indirip ekran kartının güncel driverlarını yükle. ardından ndivia control panel'den oynadığın oyuna göre ekran kartının performans ayarlamalarını yapabilirsin.
denetim masasındaki genel ayarları yaparsam donmalar gidermi?

emoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunları yaptım ama bi faydası olmadı

işlemci 2,70 ghz hözüküyo bunu nasıl arttırabilirim?

etkine çeksem hem ısınmaz hemde performans gösterir diye düşünüyorum onuda deneyeceğim