Işlemci önerisi verebilecek?

salihovicic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 senelik bilgisayarım 3 sene içinde oyunlarda sıkıntı yaratmıyodu fifa 14te hafif kasmaya başladı fifa 15te düşük ayarda bile ölümüne kastı sorun işlemcide olduğunu düşünüyorum belki başka bişeydedir işlemcideyse 300 lirayı aşmayacak şekilde bi işlemci önerirmisiniz

Bilgisayar: hp pavilion g6-1206et

CPU Türü: Mobile QuadCore AMD A6-3400M, 2300 MHz (23 x 100) 1.4 GHz

Ekran: AMD Radeon (TM) HD 6520G 4044 MB (ATI)

64 bit win7 home basic

6GB ram

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba...

Oyunlar da İşlemcinin modeli Oyun ile aynı olması istenir buda hem bilgisayarın hemde oyunun kasmaması için önerilir...
Senin işlemcin Mobile Olduğu için sıkıntı yaşayabilirsin ..Eğer ki böyle bir durumlar da sıkıntı yaşamak istemiyorsan

AMD FX 8300 alsan arkana bakma..

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Dizüstü işlemcisi dahili ise değiştiremezsin.Hele hele Mobilse.Yeni bilgisayar alırsan ( kasa olarak ) , bütçeni zorlamayacak ve kalitesini gösterebilecek işlemci i5'tir.AMD serisinden de bakabilirsin ama ben inteli ömür açısından tavsiye ederim.

boranztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun performanslarındaki en etkili donanım ekran kartıdır diğer ögeler onu desteklemek için vardır oyun dünyasında bu böyledir işlemciyi yüksek tutayım ekran kartı sabit kalsın demenin pek bir yararı yoktur ve oyun için her zaman masaüstü bilgisayarlar idealdir önerim yeni uygun fiyatlı bir masaüstü bilgisayar toplamanızdır isterseniz yardımcı olabilirim fakat en aşağı 1.5 milyarı gözden çıkarmanız gerekicektir

salihovicic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu anlık bilgisayar alma durumunda değilim(para yok :D) alabilirsem işlemci alabilirdim ve konu hakkında pek bilgim yoktu ileride pc alacaksam nasıl bir yol izlemeliyim diye düşünmüştüm öneriler için teşekkürler