Nightcomuflage
Öğrenci
Şimdi ben AMD FX 9370 kulanıyorum hiç boyle olmazdı şunu farketim once pc nin performansı düştü baya aynı pclerimiz nerdeyse arkadaşla. Onda gtx1050 ti var ayynı fps alıyorum bende gtx1060 3gb bende bazen az bazen cok alıyodu hatta diyolardı sen n asıl düşük alıyosun aradan belli süre geçti ondan sonra pc donmaya başladı bişeyler oldu aşırı donuyodu ondan sonra bir süre sonra ısnma oldu kapanıyo işlemci sıcaklığı 90C buluyordu cs:GO RAinbow işlemci gerektiren oyunlar da ısınıyo ben hiç birşey yapmadım bilgisayara ne olduda pc donmaya başladı ne olduda pc ısnmaya başladı yarım saate 90C havayla bilgisyarın konumuyla alakası yok sogutmayla hiç yok termal macun tamam yaptık yine 90C suan işlemci %75 calısıyo cok düsük sıcaklık ama bunu yüze cektimizde 90 C arada %25 artırdımzda 90 C cıkıp kapanıyo suyun nerdeyse kaynama noktsı işlmeci yakan türden Acaba içindeki parcamı yandı once hasar alıp donmaya başlıyıp çalıstıkca pc parçasımı yandı ama ekran kartı isteyen oyunlarda hiç bir şey yok her şey olması gerektiği gibi işlemciye iş düşünce kasıyor parçaları bencmarkle baktım %30 kırmızı gosterdyordu cok kotu cok az fps alıyorum