Işlemci hakkında yardım

cinliserkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar..2007 yılında aldığım pc nin ekran kartını değiştirdim ve ram ini artırdım buna rağmen oyunlarda sorun yaşıyorum yani yavaşlamalar donmalar filan..
işlemci hızımdan kaynaklı olabilirmi eğer öyleyse işlemcimi değiştirebilirmiyim özellikleri aşağıda belirtiyorum..lütfen yardım edin...

Intel Core 2 duo E4300 1.80 GHZ

Faxconn 945 7MD series

2 gb kingston ram DDR2

ATİ hd 1gb 4650 ekran kartı

teşekkürler...

Ens1252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2007 yılına ait pcyi yenilemişsin burda ne değişiklik yaptınki sistemin kötü gibime geldi.Oyunları rahat oynamak istiyorsan ramları dd3 yap,hd 58xx serisi bir ekran kartı al ve işlemciyi arttır yoksa bu sistemle counter tarzı oyunları oynarsın fps oyunlarından pek bişey bekleme

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
rami en az 3gb yap arkadaşım.ddr3 uyumlu ise anakartın ddr3 almanı öneririm.ekran kartın şimdilik seni götürür.işlemcin biraz yetersiz geldi bencede.tek tek yenilemek yerine paranı biriktirip yeni bir sistem toplaman mantıklı olabilir.

oyunları en yüksek çözünürlüklerde oynamassan sorunun birazda olsa çözülmüş olur :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Ne kadar eski sayılmasa da günümüz oyunlarını kaldıramayacak kadar eski diyelim :)
@yer6'nın da dediği gibi yeni bir sistemle oyunları vs. daha rahat oynayabilirsiniz.
Kolay gelsin.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İşlemcinizi değiştiremeyecek durumdaysanız kesinlikle hız aşırtma yapmalısınız, 1.8 ghz çok düşük. Eğer hd4650 yeni ekran kartınızsa o da eh işte denebilecek, yeni oyunları düşük ayarlarda oynatabilecek bir kart, daha fazlası değil.

freekays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemcin çok yavaş hatta yavaşın yavaşı overlock yapmayacak olan herkezin en az 3.0 ghz işlemci almasını tavsiye ederim oc lerin eline düşse onu uçururlardı kesin