-PhanToM-
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
Selamlar benim işmecim boşta 49 50 ara sıra 46 ya 45 e düşüyor ekran kartı 28 30 normalmi
yükte 59 61 işlemci normal ama boşta sanki bana fazla geldiEkran kartı normal işlemci 5-10 derece daha düşse normal.
Ekran kartı normal soğutucu değiştirmenizi öneririm.Selamlar benim işmecim boşta 49 50 ara sıra 46 ya 45 e düşüyor ekran kartı 28 30 normalmi
işlemcim ryzen 3 3100 toplam 3 ay olmuştur kasanın içini açıp tozları fln alıyorum stok fan kullanıyorumişlemciniz nedir ? ne kadar zamandır kullanıyorsunuz işlemciyi. kullandığınız fan nedir
Sıcaklıklar normal.işlemcim ryzen 3 3100 toplam 3 ay olmuştur kasanın içini açıp tozları fln alıyorum stok fan kullanıyorum
Benim işlemci 94'ü gördü geçen ekran kartı genelde 60-70 senin sıcaklık benimkine göre çok iyiSelamlar benim işmecim boşta 49 50 ara sıra 46 ya 45 e düşüyor ekran kartı 28 30 normalmi
yuh kardeş ne çalıştırıyon bilgisayardaBenim işlemci 94'ü gördü geçen ekran kartı genelde 60-70 senin sıcaklık benimkine göre çok iyi![]()
Termal macun yenile.Benim işlemci 94'ü gördü geçen ekran kartı genelde 60-70 senin sıcaklık benimkine göre çok iyi![]()
Kardeşim bi sorum daha olacak ben bu değerlere hwmonitör den bakıyorum fan ların hızı boşta 1400 rpm yükde 1700 normalmi?Stok fansa gayet normal.
İşlemcinin yanında gelene mi stok fan diyorsunuz?Stok fansa gayet normal.
Evet Stok Fan deniyor.İşlemcinin yanında gelene mi stok fan diyorsunuz?
Stok fan daha iyi olmaz mı? Yoksa Frisby cpu fanı mı daha iyi olur?Evet Stok Fan deniyor.
sen o frisby fan alacağına en iyisi coolermaster in sıvı soğutmalarından al stok fanın 10 katı daha iyi soğuturStok fan daha iyi olmaz mı? Yoksa Frisby cpu fanı mı daha iyi olur?
Termal macunu daha 2 ay önce yeniledim.Termal macun yenile.
R3 3100 ve stok soğutucu için gayet normal değerler.