İşlemci -Anakart- Ram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sistem bilgilerim aşağıdaki gibi ,

file:///C:/Users/G%C3%B6k%C3%A7er/Desktop/CASPER.html

Bu sistemde işlemcimi , ekran kartımı ve rami değiştirmek istiyorum. Tabii eğer anakart uygunsa ...

İşlemci olarak İ5 düşünüyorum. INTEL CORE I5 4440 SOKET 1150 3.1GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI
Ekran kartı olarak . SAPPHIREHD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KART
Ram olarak da ; KINGSTON8GB (2X4GB) HYPERX GENESIS XMP DDR3 1600MHZ CL9 RAM

Eğer anakart uygun değil ise ; Bana sıfırdan bir sistem tavsiyesi verebilirsiniz. Bütçem max. 1500 tl'dir. Sistem oyun bilgisayarı olacaktır. GTA4,Assasin's Creed gibi oyun serilerini yüksek ayarlarda hiç kasmadan (Min. 35fps) oynatsın. Bu yüzden AMD Fx 6300 işlemci uygun olur gibime geliyor. Yinede İntel'e açığım ( İ5 olmak koşulu ile ...) Ekran kartı da AMD işlemcili sistem için HD 7770 olabilir. (Sistemin stabil çalışması için.) Ram mutlaka iki slotlu olmalı (2x2 veya 4x2 olabilir.) Ram miktarı ne kadar önemli bilmiyorum. Anakart da sistemin tam verimli çalışmasını sağlayabilmeli.(Isınma felan olmasın.)Birde bol USB girişli olursa sevinirim.(En az 4) 500gb HDD yeterlidir.Kaliteli bir DVD room olsun. Ve bunların hepsi 1500TL tutsun. Biraz zor gibi ...
:cool:

--------------------------------------
Konu yanlış yere açılmış gibi ... Donanım tavsiyelerinden devam edeceğim.