işlemci alacağım ama ne almalıyım

thehaga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
işlemci almada nelere dikkat edileceğini gram bilmiyorum gta V oynuyorum ve biraz hızlanmasını siyah ekranların gitmesini istiyorum bu yüzden sistemimi geliştiricem ve araştırdım önce işllemci sonra ekran akrtı gelişirmiş bana şöyle uygun bir intel ekran kartı bakarmsınız iyi olsu şuanki işlemcim :
Ayarlar 3.02.2021 19_10_17 (2).png

Marsy

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
174
Ekran kartın ne peki?

thehaga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu arada işlemcini gireceği kartın da bir şeyi varmış intel olacak amd olmıcak intel şimdiki mantıken oda intel olmalı ama siz daha iyi bilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

DirectX Tanı Aracı 3.02.2021 19_15_12.png

Ekran kartın ne peki?
attım kraL

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
işlemci almada nelere dikkat edileceğini gram bilmiyorum gta V oynuyorum ve biraz hızlanmasını siyah ekranların gitmesini istiyorum bu yüzden sistemimi geliştiricem ve araştırdım önce işllemci sonra ekran akrtı gelişirmiş bana şöyle uygun bir intel ekran kartı bakarmsınız iyi olsu şuanki işlemcim :
Ekli dosyayı görüntüle 137782
Önce ekran kartı sonra işlemci gelir oyun için.

Marsy

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
174
bu arada işlemcini gireceği kartın da bir şeyi varmış intel olacak amd olmıcak intel şimdiki mantıken oda intel olmalı ama siz daha iyi bilirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 137783
GTX 1050 ekleyebilirsin darboğaz olmucak şekilde işlemci ve anakartta seçmen lazım olabilir çünkü işlemcini i5 10400 yada 1010

ama sitelerde işlemci ekran kartını yönetir filan diyordu oyuzden ilk işlemci diyorlardı

biraz açarmısın ?
darboğaz olmaması için gtx 1050 ekleyip işlemcinide yükseltirsen olmaz rahatça oy narsın oyunlarını

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Sendeki pc ,belli ki markalı hazır ,bilgisayarlardan .HD 7600 , oem üreticelere verilen çok zayıf bi e.kartı.

Elindeki işlemci 4 çekirdek bi işlemci. Ağır oyunlar oynamıyorsan paranda sıkışık ise,boşa işlemci masrafına girme ,gerek yok çünkü. Sadece bi e.kartı al.Makinan eskisine göre oyunlarda roket takmış gibi olur.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
ama sitelerde işlemci ekran kartını yönetir filan diyordu oyuzden ilk işlemci diyorlardı

biraz açarmısın ?
Ekran kartı işlemci olmadan çalışmaz, bunu yönetecek bir yönetmen olmalı, ancak yönetmenden önce önemli olan oyuncudur. Yani Ekran kartı. Ekran kartı Valoranr, CS:GO gibi oyunlar ve Strateji oyunları dışında FPS olarak Ekran Kartı daha fazla etki eder.