İslami evlenme sitesi

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ehüehueheuuuuehüüüüü :mrgreen: yahu koptum ! eline sağlık :happy: '' 90.051 üye '' :D

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bu kadar saygısızca bir eğlencelikte de kopuyosanız siz kopmak için bahane arıyorsunuz.

iki tane başörtülü kız resmi konulup üzerine de 'islami' kelimesini yakıştıranlara yazıklar olsun denir.bu masumane bir hareket değildir.

eminim bu siteyi kuranların niyeti de masumane değildir.ayrıca dinle diyanetle alakadar olmadıkları da kurdukları siteden ayna gibi görülüyor.
üç beş tane çakal biraraya gelip yarım akıllı insanların hisleriyle oynuyor bizde 'kopuyoruz'.

üstelik belki kendi fotosunun kullanıldığından dahi haberi olmayan insanlar var bu sitelerin içinde.

bakın yazılan yazıya;

(((((Neden Evlilik Siteleri?
Türk halkını internetteki ahlaksız sitelerden ve aldatıcı arkadaşlık sitelerinden kurtarmak amacıyla açtığımız ilk evlilik sitemiz GonuldenSevenler.com ile Türkiye'deki yüzlerce insanı yuva sahibi yaptık. Misyonumuzu ve ciddiyetimizi yitirmeden Türk halkını hasretini çektiği yuvaya bir adım daha yaklaştırmak için çok daha güçlü geliyoruz.

İslami Evlilik Sitesi
Dünyanın en büyük saadetini evliliğinize taşıyın. İslami evlilik yaparak hem bu dünyada hem de ahiretinizde kendi eşinizi seçin. İnternette ahlakın bozulmadığı bir yerin olması sizi hayrete düşürebilir. Onbinlerce seçkin kişiyi sizin için bir araya getirdik. Şimdi sıra sizde. Mutlu bir yuva kurmak sizinde hakkınız.))))

sanki kanatsız melek sanırsın yazanı...

herşeyin göstermelik olduğunu bilmek için filozof olmaya gerek yok galiba...ama o kadar cahil cüheyla insanımız var ki körü körüne inanan.bu adamlarda bunları bulup bir güzel dolandırıyorlar.

evlilik gibi ciddi bir kurumun bu kadar basite indirgenmesi herhalde bu site sahiplerine yakışır.kendileri de bizzat bu kadar basit bir evliliğin evlatları oldukarındandır belkide.

bide girişine iki hadis-i şerif iki ayet tamam al sana gayet güvenilir! site.tıpkı dilencilerin dilinden eksik olmayan yalancıktan duaları gibi.abdest alıp namaz kılmayı bilmeyenlerin cami önünde dua edip para toplamasından ne farkı var bunların.

direk şikayet edilmeli ve aslı astarının araştırılması için yetkili kuruma bildirilmelidir.

lanet olsun böyle insanlara ve böyle insanların amacına ulaşmasına yardımcı olanlara.

Allah sonumuzu hayır etsin...

turabkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben neresi komik anlamadim.komiklik ariyorsaniz bizim siteniz ismi daha komik.bekarmemurlar.c0m
zuhahah imiş.gülmek ama neye neden gülmek.
ben sastim kaldim.halen komik olani bulamadim...

Barcode

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende resmi görebilsem bakalım nasıl kopmuşlar anlayacam ama :(

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
kadınlar islami şartlara uygun fakat erkek şüpheli :D sünnetli bir adam resmi koysalardı bari

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
adamın sadece yüzü var sünnetsiz olduğunu da nerden anladın

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
müşriklerden haber geldiğinde sazan gibi atlamamakta fayda var
arkadaşlar espri ayrı şey siz Allah[cc]ın dininin adının geçtiği iğrenç bir asparagası eylenceli buluyorsunuz site adabı olmasa oraya kimin resmini koyupta dalga geçeceğinizi yazacağım
bu terbiyesiz ve iğrenç şakalarla türkiyenin gerçekten tek ciddi teknoloji sitesini baltalıyorsunuz lütfen şakalarınıza milli ve manevi değerlerimizi alet etmeyiniz
freddy yi kınıyorum

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Böyle bir site var mı ????

Varsa adresi alabilir miyim ??

Üye olcam daa :D :D tüüüüüüüüüüüü şakaaa şakaaa aip yaa harbi aip.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Konu ilgili bölüme taşındı

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
müşriklerden haber geldiğinde sazan gibi atlamamakta fayda var
arkadaşlar espri ayrı şey siz Allah[cc]ın dininin adının geçtiği iğrenç bir asparagası eylenceli buluyorsunuz site adabı olmasa oraya kimin resmini koyupta dalga geçeceğinizi yazacağım
bu terbiyesiz ve iğrenç şakalarla türkiyenin gerçekten tek ciddi teknoloji sitesini baltalıyorsunuz lütfen şakalarınıza milli ve manevi değerlerimizi alet etmeyiniz
freddy yi kınıyorum**************************
:angry::excl:çok ağır oldu :icon_-1::icon_-1::angry:

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
espri güzel bir olay ama hassas olunmalı bazı şeylerin şakası olmaz
admin bu konuları forum dışı tutabirse mükemmel olur bence bazıları hassas konuları bilinçli gıdıklıyor
hangi inanıştan olursa olsun inanca müdahale edilmemeli inanç unsurları alay konusu yapılmamalıdır
değiştiren arkadaş keşke konuyu açan iletideki resimlere müdahalede bulunsaydın
unutma kurtuluş savaşının temel başlangıcı fransız askerinin hicaba el atması devamı sütçü imam hadisesidir
bu site bağnaz kendisi dışındakileri hakir görenler kapalı olmalı :icon_-1:

EremsaLsiz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mesaj atarak prim veriyoruz işte bu tip olaylara. Bari ben yapmıyım dedim ama söylemeden de içime sinmedi :)

Palisana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu site dini alet ederek diğer arkadaşlık siteleri arasında ön plana çıkmaya çalışıyor.
Gülünecek tarafıda yok gülündü diye gülen kişiyi yargılayacak bi durumda yok.

muharrir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
latife yapılacak başka şey bulunamadı zannedersem.

insanların mukaddesatıyla niçin alay edilir ki.

bu islami evlilik sitesi ise, diğerleri ne sitesi. diğer üye olunanlar... yani islami evlilik sitesi değil diğerleri... yani islami değil... e müslümansak islami olmayan yerde ne ararız...ararsınız...

çelişkinin farkındamısınız...kullandığımız tabirlerin...

islami evlilik...

peki sormazlar mı insana?

sizin ki nasıl evlilik diye?

sahi sizin ki nasıl evlilik?

(yani bu tabiri ilk çıkaranlara ve bilmeden istimal eden müslümanım diyen kardeşlere sual ediyorum...konuyu açan kardeşime değil)...

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu site dini alet ederek diğer arkadaşlık siteleri arasında ön plana çıkmaya çalışıyor.
Gülünecek tarafıda yok gülündü diye gülen kişiyi yargılayacak bi durumda yok.
arkadaşlık sitesi yığınla hemide istenilen gibi seviyesizce var ama bir teknoloji sitesine girenlerin en azından seviyeli olmaları kanaatindeyim biz yargılamadık o kişilere güzel bi yolda gösterdikde değiştirildi
arkadaşlar yapmayın bu site kendi sınıfında gerçekten tek kaliteyi düşürmeyelim
dünyanın ve memleketimizin sıkıntılarına rağmen gülebilen varsa ....:angry:

aykutemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha güzel şeylere kopmak isterdim, bu ülkede dinle ilgili şeyler artık midemi bulandırıyor..

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
dua gönder butonu varmıymış sitede :D

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Al bi free template, doldur içini.. Her ihtimale karşı sekiz on tane de "bağyan" üye profili koy ki "bay" üye adayları adrenalinize olsun :)

Evlilik sitesi mantığı çok geniş.. Fatty lerin, +35 lerin, hatta vejetaryenlerin arkadaşlık-evlilik siteleri varsa dinlere göre siteler olması da şaşırtıcı olmamalı..
Dünyada "Müslüman"lara özel en büyük evlilik ve arkadaşlık sitesini yahudiler kurmuş, çatır çatır da US$ akıyordur hesaplarına..
Türkiye de ise Siber in en eski üyelerinden biri bir tane kurmuş.. Şimdi kapağı USA ya atmış diyolar...

Bi de biz mi kursak naapsak?

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Hay Allahım ya
ben böyle şey görmedim
:wassat::wassat::wassat::wassat:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı