İskender Büyük'le öpüşen kızı öldürün!

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
"İskender Büyük'le öpüşen kızı öldürün!" Dizinin fanatikleri ayağa kalktı!

Kurtlar Vadisi’nin İskender Büyük’ü dizide kızı Funda'yı oynayan oyuncuyla öpüşürken yakalandı.

Kurtlar Vadisi’nin İskender Büyük’ü Musa Uzunlar’ın dizide kızı Funda’yı oynayan İpek Karapınar ile bir kafede öpüşürken kameralara yakalanması dizinin fanatiklerini ayağa kaldırdı.

FUNDA'YI ÖLDÜRÜN

Dizinin internet sitesine ’Funda’yı öldürün’ diye yorumlarda bulunan fanatikler, İpek Karapınar’ın senaryo gereği öldürülüp diziden ayrılmasını istiyor. Sezon finaline kadar senaryosu yazılmış olan dizide önümüzdeki sezon nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu.

Fox TV'de yayınlanan "Bizden Kaçmaz" kameraları, Musa Uzunlar'ı, dizide kızını oynayan tiyatrocu İpek Karapınar'la Nişantaşı'nda bir kafede dudak dudağa öpüşürken görüntüledi.

Musa Uzunlar 50, aşk yaşamaya başladığı sevgilisi İpek Karapınar ise 25 yaşında. Tiyatro ve müzik eğitimi alan Karapınar, "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisine dört bölüm önce, transfer oldu.

Karapınar, dizide Musa Uzunlar'ın yani "İskender Büyük"ün kızı rolünde. Ömür Gedik yönetimindeki "Bizden Kaçmaz" kameralarının ortaya çıkardığı bu aşk, bakalım önümüzdeki günlerde dizide nasıl bir yankı uyandıracak.

20090604101450.jpg

Kaynak

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dizide düşman gerçekte dostlar bence de öldürsünler hemde gerçekte:cursing::devil::devil::mad:İskender'e hiç yakıştıramadım gerçekten öldürsünler o kızı ya zaten beni sinir etmişti İnci bile daha güzel.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Aynı işi paylaşanların aşk yaşamaları bence hiç hoş değil.İş ile aşkı karıştırmamak gerek.Hele şu ikisinin durumu koca bi soru işareti?!!!

Barcode

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla ben kimsenin özel hayatına karışmak istemem, ne halleri varse görsünler

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bu da bi nevi reklam bence

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bizim milletimiz neden böyle ? :S ya arkadaşlar KVP'yu bende severek izliyorum, kaçırmadım hiç bi bölümünü ancak, yaptığınız yorumlara bakıyorum da ne kadar saçma hatta saçma ötesi. Adamlar dizide oynuyolar diye öpüşüp sevişmeyecek mi, ya da atıyorum aile kurmayacaklar mı? Bu ne kadar saçma birşey ya. Yok öpüşen kızı öldürün, yok İskender'e yakıştıramadım falan. Kendinize gelin dizi bu diziiii...

ooppss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dizi ile gerçek hayatı kıyaslamak nasıl bi mantık anlamadım?
çekim bittikten sonra istediğini yapar bana ne? isterse harem kurarlar parti verirler
kimseyide ilgilendirmez..biz oyunculuklarına bakalım ..iyiyse sorun yok..
kötüyse de sadece oyunculuğu eleştirelim..

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bırakın kim ne yaparsa yapsın ya tek derdimizde iskendeerin aşkıydı ne olmuş gönül onların nerede ikamet etmek isterse eder

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İskender gel babana yavrum deyip öpmüşmü??? GEL BABANIN KILLI KOLLARINA...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Nıç nıç nıç... Ne ha..tsizler insanlar bunlar. Diziyi seyrettiğim için kendimden utanıyorum.

Tamam abartıyorum ama onlar da en azından böyle bir zamanda yakalanmamalıydılar.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Reklam kokan hareketler bunlar İskender :D

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dizide ki çok önemli bir karakter (hakikaten çok önemli) çok yakın dostumdur. İskender Büyük'ün bu yakalanışı tamamen "reyting arttırma" hadisesidir.

Bilin istedim.

ysnkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim milletimiz neden böyle ? :S ya arkadaşlar KVP'yu bende severek izliyorum, kaçırmadım hiç bi bölümünü ancak, yaptığınız yorumlara bakıyorum da ne kadar saçma hatta saçma ötesi. Adamlar dizide oynuyolar diye öpüşüp sevişmeyecek mi, ya da atıyorum aile kurmayacaklar mı? Bu ne kadar saçma birşey ya. Yok öpüşen kızı öldürün, yok İskender'e yakıştıramadım falan. Kendinize gelin dizi bu diziiii...

aynen salak salak konuşmanın manası yok :glare: