Isınma ve kasma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fades
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fades

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
5

Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce bu laptopu aldım dizi/film izlemek ve arada da oyun oynamak için. Fakat bilgisayar nba 2k15 pubg lite valorant gibi oyunlarda en düşük ayarlarda bile kasıyor ve çok çabuk ısınıyor. Alırken yorumlarına baktığımda orta düzey oyunları düşük ayarlarda bile olsa çok rahat oynayabileceğim yazıyodu ama ne yaparsam yapayım oyunlarda istediğim performası yakalayamadım. Sizce sıkıntı ekran kartının yetersizliğimi yoksa farklı bi sebebi olabilirmi?

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Tüm driverlarını güncellediniz mi aldığınızda? Bu laptop bir oyun bilgisayarı değil zaten ama söylediğiniz oyunlarıda oynatabilmesi gerek, ne kadara almıştınız?

Fades

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
5
Tüm driverlarını güncellediniz mi aldığınızda? Bu laptop bir oyun bilgisayarı değil zaten ama söylediğiniz oyunlarıda oynatabilmesi gerek, ne kadara almıştınız?

Driverlar güncel. 3800 tl ye aldım. Oyun bilgisayarı olmadığını biliyorum amacım oyun bilgisayarı almak değildi ztn arada oynamak için aldım bunu fakat dediğim gibi bu oyunlarda çok kasma yaşıyorum nvidia ayarlarından performası en yükseğe çıkarmama rağmen kasıyor oyunlar sonrada ztn pc ısınıyor direk.