LifeStyle
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 802
geçenlerde kompresör ile kasaya detaylı temizlik yaptım
bilgisayarın durduk yere kasıldığını gördüm bugün, kontrol ettiğimde kasa fanının biri durmuştu, makina yağı ile yağlayıp çalışmasını sağladım tekrar ama gözetim altında olacak bir süreliğine..
harddiske yanlışlıkla dokunduğumda bir hayli sıcak olduğunu gördüm..
everest ile 5 dakika tam performans testi yaptım (kararlılık testi)
resimler aşağıdadır, var mı bir terslik acaba?
termal macunu ilk aldığımdan beri hiç değiştirmedim, stok macun var, şöyle bir söz vardır: bozuk değilse tamir etme diye.. termal macun sürsem işlemci ısısı biraz düşecektir, sizce ne yapmalıyım bilemedim.
2006 da aldığım kasa.
core2duo E6300 1.86mhz
3 x 1GB kingston ram
320 ve 1gb harddisk
asus en9600 1 gb ekran kartı
asusun T9A1 kasası var, 350 watt gerçek psusu var..
**harddisk çok ısınıyor mu sizce? şuan 42leri gördü ikisi de.. kullanmadığım halde, sadece firefox açık..
bilgisayarın durduk yere kasıldığını gördüm bugün, kontrol ettiğimde kasa fanının biri durmuştu, makina yağı ile yağlayıp çalışmasını sağladım tekrar ama gözetim altında olacak bir süreliğine..
harddiske yanlışlıkla dokunduğumda bir hayli sıcak olduğunu gördüm..
everest ile 5 dakika tam performans testi yaptım (kararlılık testi)
resimler aşağıdadır, var mı bir terslik acaba?
termal macunu ilk aldığımdan beri hiç değiştirmedim, stok macun var, şöyle bir söz vardır: bozuk değilse tamir etme diye.. termal macun sürsem işlemci ısısı biraz düşecektir, sizce ne yapmalıyım bilemedim.
2006 da aldığım kasa.
core2duo E6300 1.86mhz
3 x 1GB kingston ram
320 ve 1gb harddisk
asus en9600 1 gb ekran kartı
asusun T9A1 kasası var, 350 watt gerçek psusu var..
**harddisk çok ısınıyor mu sizce? şuan 42leri gördü ikisi de.. kullanmadığım halde, sadece firefox açık..