İşimiz Gücümüz MSN!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
comScore tarafından yayınlanan son rapor, MSN Live Messenger'ın diğer online aktivitelere karşı ezici üstünlüğünü ortaya koydu. Rakamlar burada.

İnternetin trafik polisi comScore tarafından yayınlanan son rapor, insanların toplamdaki online zamanının %14,5'ini başta Windows Live Messenger olmak üzere Microsoft'un servislerinde geçirdiğini ortaya koydu. 27 milyar saatlik toplam sürenin %14,5'i; 4 milyar saate yakın bir süreye denk geliyor.

İlk 3 Tanıdık

MSN'in açık ara fark attığı listenin 2. sırasında ise %5,2 ile Facebook geliyor. Hemen ardından, Google'ın en üstteki servisi YouTube %4,4'lük zaman dilimini parsellemiş görünüyor. Şirketlere göre bakıldığında ise Microsoft birinci, Google %9,3 ile ikinci, Yahoo da %6,3 üçüncü sırada yer alıyor.

Tamamına buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz comScore raporunda göze çarpan faktörlerden biri de, Facebook'un payını geçtiğimiz yıla oranla neredeyse %200 yükseltmiş olması.
msn-ben1257669849.jpg
:: Siz internette nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
MSN'siz hayat olmaz hocam. :D

kifodayi

Asistan
Reaksiyon puanı
7
msn bu gün çalışmıyo mu? (8Kasım saat:11:15)

Hata kodu: 800706b5

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
msn bu gün çalışmıyo mu? (8Kasım saat:11:15)

Hata kodu: 800706b5

"Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır" penceresinin üst bölümünde bulunan "Güncelleştirmeleri göster" kutucuğunu işaretleyin ve listede altlara doğru inin. 800706b5 hata kodunu almaya başladığınız zamanda yüklenen bir güncelleştirme varsa kaldırın. Hem Windows hem de Microsoft Office güncelleştirmelerini kontrol edin.

Sonuç alamazsanız "Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek bilgisi için burayı tıklatın. > Onar" işlemini uygulayın.

Bu da işe yaramazsa bilgisayarınız açılırken, Windows yüklenmeye başlamadan önce F8 tuşuna basılıp tutun ve menüden "Bilinen son iyi yapılandırma (çalışan en son ayarlarınız vs.)" seçeneğini seçin.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
msn ile işim pek olmaz
mail gönderiyorum onda da msn gerekmiyor

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
çok kullandığım söylenemez sadece açık durur :)
sdn, facebook arasında gidip geliyorum sürekli :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
msn gerekiyor artık gerci alternatifleride var ama msn yi kullanmayan yok babam bile kullanıyor :D

kifodayi

Asistan
Reaksiyon puanı
7

"Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır" penceresinin üst bölümünde bulunan "Güncelleştirmeleri göster" kutucuğunu işaretleyin ve listede altlara doğru inin. 800706b5 hata kodunu almaya başladığınız zamanda yüklenen bir güncelleştirme varsa kaldırın. Hem Windows hem de Microsoft Office güncelleştirmelerini kontrol edin.

Sonuç alamazsanız "Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek bilgisi için burayı tıklatın. > Onar" işlemini uygulayın.

Bu da işe yaramazsa bilgisayarınız açılırken, Windows yüklenmeye başlamadan önce F8 tuşuna basılıp tutun ve menüden "Bilinen son iyi yapılandırma (çalışan en son ayarlarınız vs.)" seçeneğini seçin.

teşekkür ederim, benim için aramış bulmuşsun. Fakat ben de araştırdım, orda denen ilk 2 yöntemi denedim, ama sonuç alamadım. ebuddy.com'dan girip arkadaşlarımı online görünce anladım ki sorun bende. MSN Discovery'i yüklemiştim dün, işte akşam kapatıp sabah açınca bilgisayarı böyle oldu. Keşke yüklemeseymişim. Kaldırdım discovery'i hala böyle.

Arkadaşlar MSN için geçen yıllarda benim de kullandığım düzeltici programlar oluyodu. Ben adını sanını unuttum artık. Onlardan birini bilen duyan varsa paylaşabilir mi?

Konuyu:
http://forum.shiftdelete.net/msn-wi...112191-800706b5-msn-hata-kodu.html#post994030
linkine taşıdım, Burdaki konuyu kirletmemek adına, sorunuma cevabı orda vermeye çalışırsanız çok mutlu olurum

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben genelde forumlarda takılıyorum. msn en arada bir açık durur sistem tepsisinde. o kadar. facebook a da haftada birkaç kez girerim. o da doğumgünü gelen arkadaşlara msj yazmak için.:)

qwertyesk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla msn de gitgide kullanılırlıgını yitiriyor. Alışkanlıgımdan dolayı hergünaçıyorum ama artık eskisi kadar kullanmıyorum. Benim ki de diğer arkadaşlar gibi altta kendi halinde çalışıyor sadece. Zaten sürekli çevrimdışı olarak kullanıyorum. Yoksa başedilir mi yaa?

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Üniversitede okurken günde 5-6 saat msndeydim:). Ama artık haftada 10 dakika giriyorum bile denemez. Manganın Dünyanın sonuna doğmuşum klibinde bilmiyorum sizinde belki dikkatinizi çekmiştir hani sürekli alttan yazı geçiyor orda şöyle bir cümle vardı " Hayatı televizyon karşısında geçen Recep Usta ne yaşadığımı anladım dedi". Cümle komik ama düşündürücüde. Msnde aynı bence... ne yaşadığımı anlamadım. Dün msnde ne konuştuğunu hatırlayan varmı. Genelde geyikle geçiyor.Aklımızı başımıza toparlamak gerek...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Bilg.açar açmaz msn açanlardan değilim,arkadaşlarla sohbet falan edeceğim zaman açarım sadece.

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Msn kullanıyorum ama içi boş. Sadece paslanmasın diye açıyorum.

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tam Tersi Aslında İşimiz Gücümüz Facebook Oldu.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Msn i çok nadir arkadaşlar bir şey söylemek istediklerinde mesaj atıp msn aç dediklerinde açıyorum... İşim olmaz...

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bilgisayarı açarım. Facebook'a bakarım, Surf ederim ederken Msn'i açarım ama o aşağıda kendi başına takılır, kim mesaj yazarsa cevap verir kapatırım. Yani, ben en çok Surf ederim.

maiwesiyah

Profesör
Reaksiyon puanı
11
msn nin yokluğunun bile farkında değildim ha

YeniBir Osmanlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSN kullanmıyorum.
Herkes MSN bağımlısı da ben mi kullanmıyorum sadece bilemiyorum.
Hayatta her türlü bağımlılığa karşıyım.
Herşey ihtiyaç dahilinde olmalı.
Haberleşme amacıyla kullan ama aşırıya kaçma.
Adamlar bizlerin alışkanlıklarını şekillendiriyor, ona göre bir dünya yaratıyor ve biz de balıklama her şeye atlıyoruz. Hiç sormuyoruz bana neler katıyor, benden neler götürüyor gibisinden. Veya teraziye koysak hangisi ağır basar acaba?
Aslında hertürlü teknoloji adı altında önümüze konan herşey, düşünme, yorumlama, çözüm üretme yollarımıza birer dinamit koyuyor. Kesinlikle.
Acaba Aristo, Sokrates,Voltaire,Sartre gibi düşünürler MSN kullansalardı yine aynı durumda mı olurlardı? Veya günümüzde neden düşün insanları yetişmiyor acaba? Veya şunu sormak gerekir: Düşün insanları teknolojiyi hangi oranda kullanıyorlar? Arasındaki ilişki nedir? İşimiz gücümüz MSN olmasın lütfen !