RuNaL dedi ki:ferman
o zaman erkek olursa ferman, kız olursa kayra heheEzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:ferman
bencede güsel isim
bide kayra ismini güzel buluyorm
RuNaL dedi ki:o zaman erkek olursa ferman, kız olursa kayra heheEzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:ferman
bencede güsel isim
bide kayra ismini güzel buluyorm![]()
EzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:o zaman erkek olursa ferman, kız olursa kayra heheEzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:ferman
bencede güsel isim
ayyy evet evet bencedezaten bi kız bi erkek olsun istiorum ben
![]()
RuNaL dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:o zaman erkek olursa ferman, kız olursa kayra heheEzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:ferman
bencede güsel isim
![]()
ben sadece erkek istiyorum ama![]()
EzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:o zaman erkek olursa ferman, kız olursa kayra heheEzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:ferman
bencede güsel isim
![]()
aaaaaa öle deme kız çocuk evin neşesidirbi kız bi erkek güsel. hem genelde kıs çocular babaya daha düşkün olurmuş.. öle derler yani
![]()
RuNaL dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:EzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:o zaman erkek olursa ferman, kız olursa kayra heheEzOhİsTaN dedi ki:RuNaL dedi ki:ferman
bencede güsel isim
![]()
aaaaaa öle deme kız çocuk evin neşesidirbi kız bi erkek güsel. hem genelde kıs çocular babaya daha düşkün olurmuş.. öle derler yani
![]()
öyle öyle bilirim de ablalarımdan, ii seni mi kıracağım ya olsun![]()