İşbankası Maxipara - 18 Kart hk.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Merhabalar. İninal kartımı iptal etmem sonucu yeni on ödemeli kart arayışına girdim. İninal da komisyon vardı. O yüzden çıktım. Papara da güven vermiyor. Araştırırken Maxipara çocuk kartını buldum. Kartta çocuğun ismi yazıyor ama ailesinin kontrolü altında. Bu kart hakkında bazı sorularım var:

Komisyon, aidat var mı?
Para çekme, hesap limiti ne kadar?
Kullanan arkadaşların düşünceleri neler?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Papara al işte gayet güzel.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
@ghost_of_sparta, TV100 ü bilmiyorum izlemedim. Papara ben de almayı düşünüyorum kullananlar yardımcı olur.

realyurtseven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Merhaba hocam, öncelikle Papara konusunda birkaç şey söyleyeceğim günümüzde oldukça popülerleşmiş bir sistem 7/24 hesabınıza para aktarabiliyorsunuz bildiğiniz çoğu banka bu siteyle çalışıyor anında para geçişi sağlıyor yani özetlersek demek istediğim İş Bankası, Garanti veya devlet bankası olan Ziraat bile bu altyapıyı Papara ya sağladı ise ben güvenmeyeyim de ne yapayım.
Ön ödemeli kart olarak da Maxi para çocuk kartını değil direk Maxi para kartını kullanabilirsiniz herhangi bir vadesiz hesap kartında vade veya komisyon alınmıyor bunda da alınacağını düşünmüyorum zaten illaki onu kullanacağım derseniz başvuru yaparken bir müşteri temsilcisine sorarsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ben çoktan kartımı aldım yani İninal veya paypal gibi kart parası da ödemedim bu sistem bile büyük bir sermaye gerektiriyor o yüzden hiç güvensiz olmayın bence. Böyle düşünürsek günümüzde herhangi bir banka batabilir ve paranız içeride kalabilir bu da bir güvensizliktir.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Biraz araştırdım 750TL limiti varmış. Tek seçenek Papara oluyor. Benim anlamadığım papara komisyon vs. almadan nasıl kar edebiliyor?

realyurtseven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Biraz araştırdım 750TL limiti varmış. Tek seçenek Papara oluyor. Benim anlamadığım papara komisyon vs. almadan nasıl kar edebiliyor?
İşe sadece bireysel bakmamak lazım bireysel bakarsak PTT üzerinden para yüklemede %1 ve aylık aktarım limitini aştığında %3 gibi komisyonlar kesiyor. Ancak geniş çaplı baktığımızda Uber, Yemeksepeti, Bitaksi gibi büyük uygulamalar papara ile çalışıyor bunun dışında Papara Black Card var kurumsal olarak çıkarılıyor illaki bundan şirkete bir fatura yansır.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
İşe sadece bireysel bakmamak lazım bireysel bakarsak PTT üzerinden para yüklemede %1 ve aylık aktarım limitini aştığında %3 gibi komisyonlar kesiyor. Ancak geniş çaplı baktığımızda Uber, Yemeksepeti, Bitaksi gibi büyük uygulamalar papara ile çalışıyor bunun dışında Papara Black Card var kurumsal olarak çıkarılıyor illaki bundan şirkete bir fatura yansır.
Hocam Papara'yı biraz daha araştırdım. Güvenli olduğunu anladım. Kitap aldığım Hız Yayınları ve Derslig'le bile cashback anlaşması yapmışlar. Seneye 13 yaşına girince ilk iş Papara alacağım. O kıytırık TV100 kanalındaki haberlerden şüphelenmiştim. Şimdi kanalı sildim TV'den.
bd0a2d9d4de05736f255f8b2f8f46617.jpg