İş yerindeki MUHASEBE Serverini Ben Patlattım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ios8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşteyken canım çok sıkkındı:cursing: .Herkes bir şey söylüyor, :hammer: rütbe taslıyordu bende acayip sinirlendim ve iş çıkışı evde fake mail adresi açıp @info mail adresine Vorm virüsü yolladım.Tabi bu virüs karşıdaki pc yi etkilemeyecek Outlook mail kutusunun içindeki virüslü mailler klasörüne düşecekti ki öylede oldu eset virüsü tespit etti ve inbox denetleme kutusuna attı.Ben kalan işimi tamamlamak için esetin smart korumasını ve eposta denetleyicisini kapattım ve attığım mail i açtım @info ya atma sebebim LOGO MUHASEBE SERVERİN KURULU OLDUĞU PC O OLDUĞU İÇİNDİR.Neyse zaten vorm ilk disklere bulaştığı için kısa zamanda d/lOGO ATRPC SERVERE BULAŞTI VE SERVER DE KAPLADIĞI YER İNANILMAZDI GÖRMENİZ LAZIMDI SERVER SIKIŞTI ÖĞLE YEMEĞİNE GİTTİK geldik veee kimse malii bir işlem yapamadı muhasebe programını son 23 gündür yedeklemedikleri için yeni server kurulumunda -23 günün açığı ortaya çıktı.GİRİLEN MALİ KAYITLAR VE FATURA BİLGİLERİNİ tamamlamak için şimdi tüm iş yeri mesai yapıyoruz ve cumartesi günleri bile çalışıyoruz 23 günde 192 fatura kesilmiş ve her biri ortalama 10 çeşit üründen oluşuyor yani en az 1920 çeşit malzemeyi tekrar sisteme kayıt etmekle uğraşıyoruz

Şimdi iş yerin de rütbe taslayan yok yani, vakit bulamıyorlar artık....

bende rütbesiz olduğum için bir köşede onları izliyorum :) :dil:

rütbe,rütbe diyodunuz bak noldu şimdi ;) siz siz olun stajere artistlik yapmayın

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İyi olmuş, tüm iş yerinin vebalini almışın.

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sıfır vicdan azabı :)

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Farketmez, bi kere bu vebale girdin. İstersen iş ahlakı kısmından da bakabilirsin. Şaka filan yaparsın tamam da bu hakka girmek. Forumda gezinirken dini içerikli mesajlarına denk gelmiştim. Bu konularda bilgin vardır diye de düşünüyorum. Ben olsam helallik peşinde olurdum. Neyse millet ahlak bekçisi demeden susayım.

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farketmez, bi kere bu vebale girdin. İstersen iş ahlakı kısmından da bakabilirsin. Şaka filan yaparsın tamam da bu hakka girmek. Forumda gezinirken dini içerikli mesajlarına denk gelmiştim. Bu konularda bilgin vardır diye de düşünüyorum. Ben olsam helallik peşinde olurdum. Neyse millet ahlak bekçisi demeden susayım.

kardeşim ben troll atoyorum ama çok ciddiye almışsın mübarek :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hatta var ya bak bu benim eski üyeliğim trolle gelll

http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/395877-gorevimi-kotuye-kullandim.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

senaryo yani :)

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
:)

Bazı şeylerin şakası olmuyor. Dikkat etmek lazım. Tabi gerçek değilse ne ala. Seviniriz.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
returned nightmare :D Sen amcasına hiv bulaştıran olabilirmisin ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Cool-Story-Bro.jpg