İran'dan korkutan ultimatom

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İran'ın topraklarının saldırıya uğraması durumunda "İsrail'in kalbini ve bölgedeki İncirlik üssü de dahil 32 Amerikan üssünü" hedef alacağı bildirildi.

Yarı resmi Fars ajansının haberine göre, İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in danışmanı Mücteba Zolnur, "Eğer Amerika veya İsrail ateş açar ya da ülkemize füze atarsa, İran silahlı kuvvetleri İsrail'in kalbini ve bölgedeki 32 Amerikan üssünü, bu saldırının tek bir kumu yere düşmeden hedefleyecektir" dedi.

Zolnur, Hamaney'in Devrim Muhafızları bünyesindeki temsilci yardımcısı görevinde bulunuyor.

İran'dan korkutan ultimatom haberi - 12 Temmuz 2008 Cumartesi 18:03

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Adamlar Haklı İncirliğe bile Saldırırsa bir Türk Olarak hak veriyorum irana Amerika kim Ki Sen ona gidip incirlik üssünü veriyorsun!!!

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
İran, Amerika ve İsrail'i karşısına aldıktan sonra Türkiye'yide karşısına alacak kadar saf değil. Türkiye'nin yanında olmasını isteyecektir.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
İran biz dahil herkese saldırabilir bence buda yenibir Dünya savaşi demek olur ki Allah sonumuzu hayretsin. İran'a hak vermiyor da değilim. Caydırıcılığını kullanıyor.

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İran psikolojik savaş yapıyor ama içi boş.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İran psikolojik savaş yapıyor ama içi boş.

boş konuşuyosun dostum, birde İran'ın Türkiye kadar boş olduğunu sanmıyorum, ayrıca IRAN I BU TUTUMUNDAN DOLAYI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM, kim olsa aynısını yapar.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
İran bizi karşısına alırsa biter ;)

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İran bizi karşısına alırsa biter ;)

Wayyy be biz ne büyük ülkeymişiz, kim çıkarsa karşımıza deviriyoruz. Biraz rasyonel olun arkadaşlar, İran la futbol maçı yapmıyoruz, ayrıca İran, hem teknoloji hemde Arkeri ekipman olarak Türkiyemizle en az kafa kafaya gider. Bir sürü alanda da tartışılamayacak kadar iyi. Ayrıca İran bölgede gerçek müttefik olarak gördüğü Türkiye yi vurmak istemiyor, ama Türkiye'den darbe gelirse de vurabileceğini açık açık söylüyor. son derece de haklı, EN BÜYÜK KORKUM OLASI BİR ABD SALDIRISININ ÜLKEMİZDEN KALKAN UÇAKLAR TARAFINDAN BAŞLATILMASI, işte o zaman bizim için hiç iyi olmaz, ABD bu tarz politikaları çok iyi uygular, bizde ister istemez kendimizi savaşır ortasında buluruz. Allah cennet vatanımızı bizden almasın, kâfirler yüzünden müslümanları birbirine düşürmesin, huzurumuzu daim eylesin. AMİN.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Yahu yıllardır Türk Askeri böyle diyorsunuz..

Şimdi İran ABD'ye kafa tuttu diye İran Türkiye ile kafa kafaya diyorsunuz..

Abi öyle bir kafa kafaya durumu yok.. Ha ben savaş olsun demiyorum ama böyle tehdit falan yazık ederler kendilerine..

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
amesfa naptın abi sen avatarı :D :D :D